Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, mám následujicí problém.
Občas mám bolesti hlavy,konkrétně bolest čela a vždycky to začne tak, že když ráno se probudmí, tak mi začne čelo bolet a třeba za hodinu se mi spustí krev z nesu trochu. Nebo třeba někdy mám i píchání v uchu. Toto se mi neděje každý den, ale občas se mi to stane. Nevíte o co by se mohlo jednat?
A jak jste na tom s tlakem? Problémy, které popisujete mohou být způsobeny špatnou regulací tlaku.Bolest hlavy je výsledkem signálů mezi mozkem a cévami.Krev se někdy spouští při vysokém tlaku.Jestli je však váš tlak v pořádku, může to mít mnoho dalších příčin, někdy i dost závažných.V tom případě neotálejte a určitě navštivte lékaře!
Lékař, to je jasná volba.. Já bych si tipnul na dutiny - nosní dutiny vedou až k uším a dokáží hodně znepříjemnit život. Pročištění dutin na ORL během 5ti minut ... mírně nepříjemné, ale pak je aspoň klid.
Zajímavé. Mě se čas od času stane, že mi jakoby vráží bolest do hlavy. Většinou ta bolest je na pravé části hlavy a jde to taky občas do ucha. Většinou to nebolí trvale ale jakoby po určitých intervalech bodá. A děje se mi to většinou když jsem nachcípanej nebo mám nějakou velkou stresovou zátěž. Netuším, co to je. Říkal jsem si, že jestli to třeba není nějaký nádor v hlavě, který tlačí na mozek a od toho to vzniká. Čert ví.
Jak piše "hrdaalena", měl jsem taky ukrutné bolesti hlavy, tak 4x do týdne a to celý den i noc. Krev mi nikdy netekla, ale byl jsem schopen se otrávit i šesti ibuprofeny 400 za den. Ten jediný mi zabíral. Pak mi při preventivce zjistili tlak 210 na 160, ačkoli jsem nikdy předtím vysoký tlak nemíval. Dnes, kdy se s tlakem celkem úspěšně léčím asi 10 roků, nevím co je to bolest hlavy. Rozhodně jděte k lékaři. Pořiďte si tonometr na měření tlaku. Stojí sice nějakou pětku, ale cena života bývá u většiny lidí vyšší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.