Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner je jako vyměněný

Od: kacikulka* odpovědí: 5 změna:

Dne 18.6 jsem nastoupila do nemocnice na operaci a potom 15.7jsem jela rovnou z nemocnice do lázní...takže jsem byla 2měsíce pryč.A poté peraci jsem i zhodila.Přítel si užíval...prostě kamarád z práce ho vzal k sobě na hory...potom ho přitahl mezi dobrovolné hasiče a když jsem se 12.8vrátila tak jsem si myslela,že budem krásně o víkendu spolu smůla jel ve čvrtek na trenink v pátek jel na zavody noční a vrátil se,až v sobotu.Dneska je zase na schuzi zitra na treninku,už me to nebaví poslouchat co hasicky(je jim 15-17let)atd co jsem zhodila mi zacal rikal anorektičko a všichni tedka mají ze mě srandu pry ze svými 40ti kily si moc troufat nemám.Proste je uplně jiný takový nebyl.Už mi i mamka říkala at se na ně vykašle a je se mnou a co čekal prý po te operaci clověk vždy zhodí po zákroku.Na víked jedem k mým rodičum nebo spíš jedu prý možná bude muset jed na fitbal a potom by jel pomoc na diskoteku a pomoc hasičum..pry musí nějak hasiči na sebe vidělávat.Když mu řeknu t mě veme sebou i mamka mu říkala at me veme tak řekne ze je to pánská jízda.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jana40*
hodnocení

2x

Vím že se vám moje odpověď asi nebude líbit, ale tak jak to popisujete bych řekla, že má jinou. Pochybuji že vaše shozená kila v tom hrají nějakou roli.

Hlavně neseďte doma a nečekejte až se miláček uráčí si na vás vzpomenout. Začněte taky někam chodit. Navrhuji posilovnu nebo jiný sport. Jednak to prospěje vaší postavě i sebevědomí, jednak si svého drahého tak trochu otestujete. Pokud ho to nechá naprosto lhostejným, tak je asi nasnadě otázka, zda má vůbec zájem s vámi ještě být. A jestli mu na vás záleží, tak mu nebude příjemné, že jste si zorganizovala svůj čas po svém a bez něj a pokusí se s vámi trávit víc času. Ale jestli vám bude zakazovat vaše aktivity, ale sám ze svých neustoupí, tak radši pryč od něj!

Přeji hodně štěstí a držte se!

milli*
hodnocení

2x

Je to sobec,máš na lepšího.. V první řadě Tě měl podržet a být s Tebou po zákroku,uvědomit si,že třeba potřebuješ pomoc,nebo vlídné slovo,ale koukám,že panáček je asi rád,že jsi doma nebyla a podle toho se chová... Nůž na krk,buď ať si uvědomí na čem mu záleží,nebo ho pusť k vodě...Míla

hodnocení

1x

Mladý našel jiný život, který se mu evidentně líbí. A vy máte dvě možnosti. Buď se duševně začnete připravovat na rozchod a až to ve vás dozraje, tak odejdete vy nebo on. *stop*Anebo si najdete taky svůj život a nebudete žít pro něho a jeho život, ale pro sebe a s ním se budete setkávat pro příjemnosti z jeho společnosti. Najděte si něco, co vás bude bavit-sport, vzdělávání, jazyky a koukněte se okolo, jak je svět barevný. Není jen on a každá myšlenka nemusí patřit jemu.*hi* Přestaňte se užírat, je to zbytečná ztráta času a nic nezměníte, jen ho budete odpuzovat svými řečmi.*klik* Narovnejte se a ať se kouká, o co přichází. A jeho poblbané řeči vůbec neprožívejte. Myslí si, že nejlepší obrana je útok. A když se mu více líbí puberťáci, tak a žije s nimi. Svět je plný mužů.Neztraťte glanc.*placni*Hodně štěstí.

guess*
hodnocení

0x

Aha, jasný. A ty chceš slyšet co?

bellis*
hodnocení

0x

Zdá se, že byl dva měsíce bez vás, což ho donutilo najít si alternativní způsob trávení času. Nejspíš je to pro něj nové a zábavné, a vy ho z toho chcete vytrhnout.Bojím se, že se vám to nepovede. Zkuste taky čas trávit po svém, ono si to už nějak sedne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]