Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli by mi nekdo neporadil ohledne rozvodu. Jestli se da rozvest na dalku? Ja budu v Cesku a on nekde jinde, s tim, ze on je cizinec a brali jsme se v cizine? Proste ze se sbalim, pojedu do ceska a pak vyplnim nejake papiry na rozvod? Vubec nevim jak to funguje. Chtela bych se vratit do ceska, hledat si novou praci atd atd, ale nemam ani obcanku, pojisteni proste v cesku nejsem nikdo, mam akorat pas, ale ten je na moje prijmeni po muzi. Proste bych chtela co nejdriv pojisteni a co nejdriv hledat praci, ale co s tim rozvodem? Musim byt nejdriv rozvedena abych mohla v cesku pracovat? Poradte mi prosim nekdo, nejlepe nejaky pravnik mezi vama.... Pecra
bohužel, se znalostmi které mám v této oblasti se domnívám, že to není možné, budete muset s manželem dohodnout a oba s rozvodem souhlasit, jednou jsem se stkal s případem že byly doručeny dotyčnému dokumenty k podpisu a vše proběhlo ok, ale nevím zda-li to bude i váš případ, ok?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.