Nejste přihlášen/a.
Vážení a milí,
mohli byste mi prosím poradit, který z následujících 2 plakátů je hezčí? Jeden z nich bych chtěla koupit sestřence jako dárek, jelikož má ráda motorky a Harley Davidson. Já se v tom ale vůbec neorientuji, tak nevím, který z nich by byl pro ni lepší. Mně osobně by se asi více líbil ten druhý, ale zas tam není tolik vidět ten název, ale možná je to takový znak jako celek.
Děkuji za vaši pomoc.
PS: u toho druhého to není fotka přímo toho plakátu, ty svislé čáry tam tedy nebudou.
Dobrý den, také jsem pro orla - velké, dominantní a výrazné (a logo stejné). Zdravím!
doplněno 22.10.15 09:53:hilia - raději se na toto zeptejte přímo v tom e-shopu a domluvte si dodání jako jednu zásilku.
Děkuji za vaše výběry. Vezmu tedy ten s tím orlem, také se mi líbí o něco víc. Chtela bych se vás však ještě zeptat, zda nevíte, jak mi bude zboží zasláno. Jelikož chci objednat z tohoto internet. obchodu: www.posters.cz ještě jeden další plakát pro bráchu a pak ještě kalendář na stěnu. Dívala jsem se na internet.str.,ale našla jsem tam jen, jak zasílají obrazy a plakáty - ty jsou v tubusu. Ale jak to bude, když tam bude i ten kalendář? Stočı to též do toho? Dělat 2objednávky se mi nechce, abych zbytečně neplatila 2x poštovné. A zajímá mě to hlavně proto, že bych si to chtěla nechat zaslat na heureka point, a to pak budu muset vézt tramvají a autobusem nebo vlakem domů. Tak abych to pobrala a nepřekážela v autobusu. To bych si to pak radši nechala zaslat Českou poštou. Děkuji za vaši pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.