Nejste přihlášen/a.
Platil jsem v restauraci stravenkami Sorbit 2 x 60 Kč, cena jídla 100 Kč-komu připadne dýško 20 Kč? Doufám že obsluze (restauraci). Díky za objasnění
ono totiž - když nahodou majitel restaurace pozaduje celou trzbu vcetne dysek...tak ti pinklove na to serou s prominutim..tim ze okolo vas beha obsluha, usmiva se, popreje dobrou chut , je mila atd ,neni nahodou... ale kdo svoupraci miluje delal by to i tak..dysko je fajn bonus a v prumerne hospode ci restauaci udela dnne i dvojnasobek platu, to me verte...
dysko vetsinou pripadne servirce, cisnikovi.zaverecna trzba se spocita, vcetne stravenek jako by to byla hotovost a co je navic po inventure, je restaurace,,vzdycky
Prave jsi prokazal, ze prvni odpoved je spravne, ackoliv s ni nesouhlasis. Z te extra 20 v cene stravenek nema pingl ani korunu, jak sam pises.
TAZATEL OLINLITO : Díky, vypadá to podle Vašich odpovědí dobře pro obsluhu, která tam lítá jak hadr na holi, usmívá se, popřeje dobrou chuť, tahá se s těžkým nádobím od nevidim do nevidim za nevidim atd. A potom člověk vytahne stravenky a ten úsměv mírně mizí. Ptal jsem se obezřetně jestli to neni "blbý " platit za véču stravenkama. Profesionální odpověď s úsměvem, že OK mi trochu uvolnila vzduch z plic, jako teď Vaše odpovědi. Díky všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.