Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Není tu náhodou nějaký zdravotnický záchranář (sanitka)? Měla bych pár dotazu...diky
Já jsem taky byla záchranářem. Zachraňovala jsem člověka, který byl původním povoláním alkoholik. Co potřebuješ vědět? Svěř se!
Já si myslím, že tady, na poradte.cz je taková sposta dotazů, že úplně klidně své dotazy zveřejněte a bude vám odpovězeno. Tyhle odpovědi budou přínosem pro všechny, kdo tohle bude číst. Poučíme se všichni, protože všechny nás zajímá, jak zachranáři pracují. A ano, jsou tady i záchranáři. 2 nebo 3.
To je skvělé, já ale potřebuji najít někoho, kdo vykonává zaměstnání "zdravotnický záchranář", pokud je více možností pojetí tohoto termínu, tak mám na mysli zdravotník, který jezdí sanitkou a voláme ho číslem 155 . A ráda bych se zeptala soukromě na několik věcí, které mi přiblíží jeho práci, jelikož teď stojím na křižovatce rozhodování, na jakou vysokou školu se dám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.