Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je někdo z vás záchranářem?

Od: lolypa* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Není tu náhodou nějaký zdravotnický záchranář (sanitka)? Měla bych pár dotazu...diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fifa*
hodnocení

0x

no--povidej:)

lolypa*
hodnocení

Myslíte, že bych vám mohla napsat soukromou zprávu? Dáte mi na sebe mail? Nebo mi napište na lussienl@seznam.cz prosím :)

lolyp
hodnocení

Ted koukam, že píšu z druhé přezdívky, mám tu rozjete dve témata s přezdívkou lolypa a Luc, omlouvám se :)

hodnocení

0x

před cca16 roky jsem byl záchranář-ženista ale ne zdravoťák!U VZP-CO

hodnocení

0x

Já jsem taky byla záchranářem. Zachraňovala jsem člověka, který byl původním povoláním alkoholik. ;) Co potřebuješ vědět? Svěř se!

doplněno 21.10.15 16:18:

Já si myslím, že tady, na poradte.cz je taková sposta dotazů, že úplně klidně své dotazy zveřejněte a bude vám odpovězeno. Tyhle odpovědi budou přínosem pro všechny, kdo tohle bude číst. Poučíme se všichni, protože všechny nás zajímá, jak zachranáři pracují. *hej*A ano, jsou tady i záchranáři. 2 nebo 3.

luc*
hodnocení

To je skvělé, já ale potřebuji najít někoho, kdo vykonává zaměstnání "zdravotnický záchranář", pokud je více možností pojetí tohoto termínu, tak mám na mysli zdravotník, který jezdí sanitkou a voláme ho číslem 155 :-D. A ráda bych se zeptala soukromě na několik věcí, které mi přiblíží jeho práci, jelikož teď stojím na křižovatce rozhodování, na jakou vysokou školu se dám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]