Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vratit vztah

Od: luban33 odpovědí: 6 změna:
Ahoj, potreboval bych radu. Nevim co mam delat. Po 7 letech sla pritelkyne na brigadu do prace protoze byla na materske. A po prazdninach se vratila s tim ze poznala svobodu a kluka ktery ji nasloucha a ma auto a vsude ji odveze a ze ji s nim je dobre a mezi nama je konec. Mame spolu 2 deti a ja se z toho zhroutil. Nyni je jako led a porad tvrdi ze jsou jen kamaradi a ze potrebuje cas. Jemu je 33 a nema deti a je dost na holky. Nechci aby ji ublizil a uz vu ec ne detem, protoze si myslim ze mu casem zacnou vadit. Chci ji zpatky jen nevim jak. Moc ji miluju. Dekuju Lubos

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fifi*
hodnocení

2x

ahoj.no ono se jí asi stalo to, že po mateřské, kdy neznala nic jen točení okolo dětí a povinnosti s tím spojené,se najednou mohla kouknout jinam a zjistila, že jsou i jiný možnosti. Najednou je tu úplně novej člověk, kterej ji chvilí pochlebuje a ona jde z toho do kolen, protože doma má už trochu okoukanýho chlapa a řeší s ním jen problémy s tím novým? najednou kávičky, zábava, vtípky, bezstarostnost..no prostě zapomenutý poklady.-))...ale říkám ti -NABETON JI TO PŘEJDE... vím ze svě zkušenosti, vychladne a já tomu říkám " vytáhne si tu hlavu z prdele"--- pochopi že nějaký hovadinky a možná románek od desíti do půl jedné do noci nestojí za to zklamat všechny blízký a hlavně TEBE A DĚTI...víš...chlap prostě když se něco stane tak zase dojde domu a je to v cajku..ale baba...baba holt v tom nechá srdce...tak jsem prostě blbý v tomhle ale je to tak nastavený a prostě tančíme dokola už tisíce let...ale ona začne roztávat, pochopí..určitě prozře, neboj..a když ne tak věz že: nejlepší chlap na světě je TÁTA, nejlepší ženská MÁMA...a vše ostatní jde vyměnit...až se to vyřeší, zapijem to jo chlapečku :))? bude dobře, hlavně nezmatkuj..dej ji ten zatraceně bolestivej čas...

luban33
hodnocení

Snad jo. Ted treba vim, ze on u ni spi, ze ji rano pomuze s detma. Porad mele jen o kamaradstvi a opravdu je jako led a to hrozne boli. Nevim jestli ji mam kontaktovat a davat ji najevo city, ale zase se bojim ze ze sebe budu delat akorat blbce a budu na tom jeste hur. Je to kuchar a spolumajitel te hospody zaroven. Muze mit jakoukoli svobodnou. Bojim se ze mu zacnou vadit deti a bude na nej zlej a ona to nepochopi a bude mit stale ty ruzove bryle :( je to hrozny pocit. Dekuju za odpoved.
iz*

Vy moc milujete úplně blbou nesvéprávnou ženu? Nebo jak si mám vysvětlit Vaši "obavu",

že by matka dětí neprohlédla/nepochopila, že je její nový partner na děti zlý?

Podle mne ji dost podceňujete, na to si dejte velký pozor (tím ji odeženete úplně).

PS: A kde berete jistotu, že mu "budou děti vadit a že na ně bude zlý"?

scv®
hodnocení

0x

Je to blbý, ale vztah nijak nevrátíš. Rozhodně ne ty sám, museli byste se o to snažit oba. Pokud se takhle splašila a najednou hledá roky potlačovanou svobodu, nic moc s tím neuděláš. Respektive když se budeš snažit jí to vymluvit nebo za ní polezeš po kolenou, může to brát jako omezování té nově nabyté svobody, což si nenechá líbit a stejně tě odpálkuje.. Jen v mém blízkém okolí se tohle nebo něco velmi podobného stalo už několika chlapům, vč. mě. Jako led je vůči tobě, ne celkově. Možná za to ani až tak nemůžeš ty, ale to je celkem jedno. Popravdě nevím, co ti poradit. Ono totiž teď z jejího pohledu může být špatně úplně vše, co uděláš - byť to myslíš dobře. Pokud jsi trpělivý, fakt ti na ní záleží a tahle situace tě ne**re, můžeš čekat.. můžeš se taky zkusit oprostit od citů a promluvit si s ní o tom čistě z toho praktického hlediska (bydlení, děti, dlouhodobější budoucnost).. a nebo to dál zbytečně neprodlužovat. Hlavně pozor na to "jsme jen kamarádi". To je snad nejčastější ženská lež (a druhá je "to chce / to spraví čas"). Buď už to JE jinak, nebo brzo BUDE.

.

Jednomu známýmu se stalo prakticky to samý. Roky doma, pak brigáda v hospodě. Úlet a slibování, že to bylo jedinkrát. A pak to několik let pomalu potají pokračovalo a nabíralo na intenzitě, až to jednoho dne nevyhnutelně prasklo, ba přímo bouchlo. Nechtěj to dotáhnout tak daleko, je to pak ještě horší. Já se taky s tím "ledem" snažil dlouho hnout. Znova už bych to nedělal.

rybana

Má auto a všude ji odveze? A vy nemáte auto?

hodnocení

0x

Mě zarazila vaše věta: "Ted treba vim, ze on u ni spi, ze ji rano pomuze s detma." - vy spolu nebydlíte? Jestli jste se už od sebe i odstěhovali, to se opravdu bude těžko slepovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]