Může se člověk nakazit této nemoci při vdechnuti exkrementu? A po 50 dnech od nakažení můžou přijít první příznaky? doplněno 18.10.15 20:50: Asi je blbost že by se anthrax mohla dostat z hnojiva které bylo u řeckého hotelu v zahradě, že? doplněno 19.10.15 15:43: Prosím pomozte mi. Mám horečku a trochu suchý kašel. Mohl by to být plicní anthrax?
Tak dlouhá inkubační doba se mi nezdá, říká se, že se pohybuje mezi jedním a několika dny, maximálně dva týdny. Ale když si to najdete na internetu, budete vědět ¨tolik, nebo i víc, co já jako laik. Jo, kdybych byl doktor...
Plicní anthrax.. Jinak onemocnění sneti slezinnou.. . Inkubační doba je pár dní... Určitě ne měsíc a déle... Pokud máte horečku, kašel a je Vám zle, běžte k lékaři... Tady na poradne Vás nikdo nevyleci...
nehryzla tě nějaká šestinohá nebo osminohá potvora? Mě jednou pokousaly muchničky a já jsem měl pocit, že dostávám malárii. Doktorka se té mojí odborné diagnostice zasmála, dala mi jakýsi recept a poslala mě domů.
Proto ti radím : Nepropadej panice a jdi k doktorovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.