Nejste přihlášen/a.
rozešla jsem se s přítelem protože je na tom hodně špatně nic nemá takže je na ulici chodili sme spolu dva roky a stoho třičtvrtě roku spolu bydleli! je mi ho ták líto moc ho miluju a mám takovej pocit že on mě UŽ má jen stoho že si na mě zvykl... nespim snim nevím mám odpor ne že by byl špinavej nebo něco ale nechápu to dala jsem mu na to týden aby se spomatoval jestli mě tak miluje a nic pro to nedělal a nedělá! pak jsem zjištovala postupem čase chodí do jednoho baru a moc času tráví dní nosí jí věci jako je mp3 a to sme spolu ještě byly jen ten proncip že prostě nepřišel nedal to mě nevím co si mám myslet řekla jsem mu všechno co vim a řekla že mě už nezajímá že já vedlě něj boužel už nepatřím! nevim jestli si mám myslet jestli sní něcvo měl? nebo jestli sní bude? moc děkuji za odpověd
Hlavně se zamysli nad sebou a svým životem. Není už čas přemýšlet o tom, jaký by měl být tvůj muž a otec tvých dětí? Jestli chceš pěkně žít, opřít se o svého muže, spolehnout se na něho, mít jistotu, že nejsi na všechno sama.
Anebo stát fronty na sociálce, být nešťastná, osamocená. Nemít na jídlo, lékaře, oblečení ale mít lásku v srdci k budižkničemu?! A taky trnout, že ti sociálka odebere děti, jestli se nestihneš o ně postarat, protože ses musela starat o muže. Neblbni!
Pokud pro váš vztah nikdy nic nedělal a nedělá, pouze tě využívá a není schopen se bez tvé pomoci sám o sebe postarat, tak to nejspíš není muž, na kterého by ses mohla spolehnout, který by byl tvou oporou a partnerem v dobrém i ve zlém. S takovým člověkem se budeš jen trápit. Přece s ním nezůstaneš jen proto, že je ti ho líto, na tom se vztah skutečně nedá stavět. Mysli hlavně na sebe a svou budoucnost a neztrácej s ním čas a svoje mládí.
Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.