Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zastavit zvracení?

Od: foxy odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

od včerejšího večera mě trápí neustálé zvracení. Myslím, že je to z jídla, protože jsem alkohol vůbec nepila. Myslela jsem, že se tak jednou nebo dvakrát vyzvracím a bude mi zase fajn, ale pokračuje to i dál. Teď vůbec nespím a často zvracím třeba jen vodu. Co mám dělat? Máma mi uvařila čaj, který by mi měl pomoci, ale vůbec nepomáhá, Čím víc, toho vypiju, tím víc zvracím. Už si nevím rady... Co když budu zvracet celý den? Ani nevím, jak se najím nebo napiju. A v pondělí bych chtěla jít do školy.. Jak to mám zastavit? Tohle se mi nikdy nestalo.:( Samozřejmě budu ještě googlovat, ale chtěla jsem se zeptat i tady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pomahá ledová Coca-cola, ale dávat po lžičkách! Musí to být pravá Cola (v plechu či ty malé lahve), NÉ ten patok z plastové lahve! Nám to poradili před lety v nemocnici a tak máme neustále v lednici 1-2 plechovky pro případ nutnosti. Pokud nemáte doma, tak ať ti někdo dojede na nejbližší benzínku. ;)

No a jinak návštěva lékaře - pohotovost -,mohla by to také být salmonela či jiná nemoc. Tam ti dají proti zvracení injekci.

hodnocení

0x

Krajem jde ošklivá střevní chřipka, provázená zvracením a průjmem. Na nic nečekej a jestli jsi slabá, zavolej si pohotovost, jestli dojdeš, běž! *hej*Tahle chřipka navštívila naše mladé minulý týden. To už jeden nemohl chodit a druhý se nekontrolovatelně třásl. Ten silný třas znamená, že virus zaplavil organizmus natolik, že je to lidově řečeno, otrava krve. *hej* Hodně, opravdu hodně pij! Do čaje dej špetku soli, protože hrozí nejen dehydratace, ale i nedostatek stopových prvků.

doplněno 18.10.15 10:09:

Zapomněla jsem se zeptat, máš horečku?

fgjdgjhdfh
hodnocení

0x

Ad salmonela - sestru v asi 8 letech ani se salmonelou do nemocnice nevzali, i když po týdnu už ani nemohla stát a zvracela zeleně. Vyležela to doma. Takže já bych na ty doktory tak nažhavená nebyla, snažila bych se co nejvíc spát a pít. A chodit s každým zvracením po jednom dni na pohotovost? To snad ne... Beztak to bude nějaká střevní chřipka, co za pár dní zmizí. Doktor s tím stejně nic dělat nebude.

koko*
hodnocení

0x

jestli máte i teplotu tak zkuste Endiaron.Je na střevní chřipku a nic jiného ani živočišné uhlí nepomůže.Endiaeon je střevní desinfekce,není to antibiotikum

reicee5*
hodnocení

0x

Měla jsem něco podobného a pomohl mi po malým kouskách suchej gumovej rohlík. Opravdu ale po kouskách nebo to půjde zase všechno ven .)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]