Dobrý večer mohl by mi prosím někdo poradit? Když jsem ráno kolem 6 vstala měla jsem pichlavé bolesti pod briskem v právo. Vždy mě jen bodlo a nic víc. Teď večer je to už horší pichlavý bolesti jsou horší ale jen chvílemi za to se mi motá hlava i když ležím když se zvednu zamotá se mi jako bych mela omdlit tlak mam 111 na 57 děje se něco nebo mohu byt v klidu? Všem moc děkuji za odpovědi pěkný večer.
Zdravím, Pokud narážíte na zánět tlustého střeva (slepák), tak příznaky můžou být různé: průjmy, zvracení, zácpa atd... Pokud Vás bolest v pravém podbřišku probouzí v noci, tak byste měla určitě navštívit lékaře, doporučuji však lékaře navštívit i tak, pouze Vám odeberou krev a pro jistotu pošlou na SONO, není to nic nepříjemného. Snad to nebude nic hrozného. Přeji brzké uzdravení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.