Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocení někdy

Od: petros odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer.Prodělal jsem minulý rok 2 krát plícní embolii.Taky mám předepsaný užívat tablety Xarelto. Pracuji ve firmě jako svářeč. Někdy se mi stává při práci že se silně potím a to i ted v měsíci řijnu. Ptám se spolupracovníka se kterým pracuji stejnou práci a řekl mi že se se nepotí. Tato sitvace je u mne jen někdy. Je mi 60 let.Čím to muže být? Je to nepřijemné. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x
Zdravím,
netuším, co by mohlo být příčinou. Svou roli může hrát i věk, určitě byste se měl na své zdravotní problémy zeptat lékaře a zdůraznit, že s tím máte problémy a nemůžete se plně soustředit na práci. Určitě to bude nejlepší, co budete moci udělat, přesnou diagnózu Vám tu nikdo z těchto informací jen tak neudělá.

hodnocení

0x
Dobrý večer.
My zde nejsme lékaři,tudíž Vám nemůžeme sdělit,co se s Vámi děje.
I kdyby tu nějaký náhodou byl,přes comp Vás nevyšetří.
Váš problém bude zřejmě - po tom,co jste prodělal kardiovaskulárního charakteru.
Zajděte si za svým lékařem,aby Vás poslal na odb.vyšetření.

bruno*
hodnocení

0x

Nepijete alkohol přespříš? V tomto případě to bývá obvyklý průvodní jev.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]