Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to výduť aorty?

Od: majka1 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den asi tak měsíc mám o něco rychlejší tep a někdy při pohybu nebo jen tak mě na chvíli zaboli levá část horní hrudi. Mohla by to být výduť aorty? Jinak nekourim a jsem mladá.
doplněno 17.10.15 21:11: Tedy na levé i právě části hrudi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejsem tedy doktor, ale, bohužel, můj spolužák ji měl. Pokud si pamatuju, nikdy ho nic nebolelo, v okamžiku kdy to bolet začalo, zbytek jeho života už byl jen o vteřinách.

Ale jestli chcete mít jistotu, nejlepší bude navštívit odborného lékaře. Nkdo z nás Vás ani nezná, natož aby dokázal stanovit diagnózu naslepo.

hodnocení

0x
Dobrý...Můžeš nám říci,kolik ti je let?
Mám dojem,že asi málo...
Určitě se nudíš a moc se pozoruješ...
Bude to zřejmě nudou.
Nic ve zlém,nechci tě urazit,ale,co kdyby ses sbalila a šla si třeba zaběhat nebo skočit do posilky,atpod.
Jinak důrazně upozorňuji,že tady jsme laická poradna.
A i kdyby tu byl nějaký Mudr.,přes písmenka by ti diagnózu zcela jistě nestanovil !
Pokud máš tedy o sebe strach,obrať se na lékaře.
Tam Tě vyšetří...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]