Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umrtveni nevytrhnuteho zubu

Od: alzbeta3 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, je mi 42 let a z důvodu poškození zubu (stoličky) jsem byla u zubaře. Ten den jsem taky měla dávat svoje dítě na hlídání. Zubař mi zub umrtvil, ale pak jsem musela odejít, čili mi v dásni zůstala injekce. Nemůžu otevřít pusu, mám jakoby zablokovanou čelist a když otvírám pusu mám bolest jakoby v uchu. Pomůže mi něco aspoň trochu? Pochybuji, že se to samo zlepší. Děkuji za Vaše doporučení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pardón,ale Vašemu dotazu nějak nerozumím...
Jak je to dlouho,co jste injekci dostala?
Ta povětšinou odeznívá cca po dvou,třech hodinách...
Zcela jistě je Vaše bolest způsobena právě od toho bolavého zubu.
Navštivte co nejdříve zubaře.
My Vám ho tady vytrhnout jaksi nemůžeme *nevi*
doplněno 17.10.15 20:16: První pomoc doma : Žvýkejte cca tři hřebíčky.V podstatě je povalujte v ústech.Do té doby,než bolest neustoupí.
Nebo :Kostky ledu zabalte do sáčku a utěrky.Přiložte k bolavému místu.

hodnocení

0x

V minulém měsíci jsem 2x absolvoval znecitlivění.

Příznaky stejné jako vy.Hlavně ta bolest ucha je stejná.Otevřít ústa jen s bolestí...

3 dny trvalo, než to odeznělo a to v obou případech...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma umrtvenie zubu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]