Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Znám 3 měsíce jednu kolegyni z práce a vždycky po 14 dnech jí jdu na nervy. Nejdříve se bavíme a dobře si rozumíme ve všem a pravidelně po asi 14 dnech si jdeme na nervy a cítím, že mě nesnáší. Když si mě získá, je panovačná, kritizuje, je netolerantní a nelíbí se jí, co říkám. Zkrátka jí vadím. Pro mě je to rána, protože už to není ta chápavá jako kámoška, které se můžu svěřit a není mi oporou jako předtím. Nechápu to a dlouho se z toho dostávám, hůř spím a lituji, že jsem jí věřila a svěřovala se jí. Jsem na ní naštvaná, myslím na to a omezuje mě to v navazování jiných vztahů v práci. Proč to dělá a jak jí znovu nenaletět? Pokud mi někdo vadí, tak mi vadí a nebavím se s ním. A naopak. Tak proč to dělá? A po několika dnech za mnou "přileze" a snaží si získat moji přízeň komplimenty a dělá chápavou a rozumíme si, jako ze začátku. Po 14 dnech je to naopak. Nabaží se mě a neváží si mě. Nevíte čím to je?
Dobrý den, myslím, že ta paní je nevyrovnaná a nemá význam se jí svěřovat nebo se s ní snažit o kamarádství. Držte si od ní odstup - toto není normální chování. Ono bude stačit normální pracovní chování, ale dál si ji nepouštějte, protože Vám ubližuje.
A Vy tam nejste od toho, aby jste řešila její nálady. Zdravím!
doplněno 16.10.15 21:44:Jo jo - lže, možná se lituje, možná začne i pomlouvat. Dejte si na to pozor. Myslím, že už to znáte z jiného pracovního (ženského) kolektivu.
Děkuju za odpovědi. A ještě mi lže, jsem zapomněla napsat. Včera mi jasně lhala. A jak pohotově.
Tak to pohotové lhaní, to už je "vyšší level", to je prohnaná mrška, tak trochu manipulátorka. Ben to napsal velmi dobře, nic ve zlém, ale držet od těla, dělat si své.
Naštěstí je z jiného oddělení. Vyloženě drbna ona není. Pomlouvají i ty, kterým nic na sebe neřeknu. To vycítím. A vždy si nějaký důvod najdou. V jedné práci mě nechtěli kvůli tomu, že se tam s nikým nebavím a nic na sebe neřeknu. Někomu se nezavděčíte ať děláte, co děláte.
Ale jde to postupně. Jako když se ukrajuje koláč. Ze začátku si perfektně rozumíme a jde to postupně z "kopce". Až nakonec po 14 dnech se s ní nedá vydržet, dělá mi to, co mi vadí a tak se jí vyhybám. Pak zas nanovo po pár dnech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.