Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Chtěla bych se zeptat když mám psychický problém a potřebovala bych prášky na uklidnění protože mám pocit ,že bez nich to nepůjde mohu se jen u lékaře zastavit nebo se musím objednat děkuji za odpověď.
Praktický lékař může na počkání napsat třeba Neurol 0,25 mg, což člověku nenavyklému bohatě stačí. Není to antidepresivum, ale anxiolytikum ( lék proti úzkosti ) a zabírá na rozdíl od AD ihned. K psychiatrovi není potřeba se objednávat, ale těžko se hledá dobrý, který má možnost přijímat nové pacienty.
Sašo, pokud se umíš nadechnout v klidu a také v klidu vydechnout tak ber chemii jako to poslední co bys kdy chtěla použít. Tento dotaz jsi dala s rozvahou, promyšleně, tak mám za to, že jsi jen v presu a - teď jen namátkou ti pomůže třeba jen dobrá sprcha, nebo se vykecat s kámošem, nebo jen cígo anebo taky jen povysávat a nebo je dobré se najíst. Vím, někdy stačí pohlazení...
Jen bych dodala k předchozí odpovědi, že léky typu Neurol, které Vám předepíše praktický lékař, sice zaberou ihned, ale jsou silně návykové - lze je brát jen krátkodobě, maximálně tak měsíc. V případě nutnosti se využívají, než zaberou antidepresiva.
To znamená, že se musíte stejně objednat k psychiatrovi, který Vám předepíše antidepresiva, které lze brát dlouhodobě. Zaberou až tak za 2 - 3 týdny, ale není třeba se bát návyku.
Hlavně měj na paměti, že nejdřív Ti budou stačit nějaké lehké lentilky, později velké bonbóny a pak nepomohou ani krabice vajec - A PŘECE A STÁLE TADY BUDE PROBLÉM, KTERÝ JSI NA CHVÍLI ODSTRANILA, ALE NEVYMAZALA. Napni všechny síly a zkus vyřešit problém, pozitivně se i s tímto, dívat do budoucna - nic není neřešitelné a beznadějné a pak se teprve, pokud to nelze jinak, dej do lentilek. Moc přeji, ať vše zvládneš, bez LENTILEK.
Umřela mi před 2 dnama máma... sama to bohužel ani s podporou rodiny nezvládám hrozěn mi tu chybá nedokážu se s tím vyrovanat
Přijmi upřimnou soustrast , vím co asi prožíváš , taky jsem letos ztratila syna a stále to strašně bolí. Zajdi si k praktickému lékaři a ten ti určitě nějaké léky předepíše. Ten Neurol můžeš brát klidně měsíc a pak uvidíš. Taky dodnes beru léky . Tak se drž ,čas prý to zahojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.