Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víkend u rodičů přítele

Od: kamilla odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jedu na víkend poprve k příteli domů a nevím, jestli by nebylo vhodné rodičům něco přivézt, nějaký takový symbolický dárek. Případně nevíte, co by se tak hodilo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kutululu
hodnocení

2x

Určitě je slušnost přivézt alespoň nějakou malou pozornost. Pokud si nejste jistá, můžete se zeptat přítele co mají jeho rodiče rádi. Jinak se většinou nosí květina, bonboniéra, káva, láhev vína apod.

hodnocení

2x

Já bych určitě něco přivezla. Mamince nějakou malou krabičku s čokoládovými bonbony, ani nevím, jak se ty čokoládky jmenují - tofife, pralinky? Nebo kytku v květináči. Klidně i bylinku v květináči. Dostala jsem od vnučky petržel, květináč byl zabalený v barevné manžetě, v papírnictví mají na výběr a s motýlkem na snítce. Tatínkovi láhev vína, kterou bychom stejně všichni spolu vypili. ;)Nejde o dárky, jde o pozornost. Nikdy nikam nejdu s prázdnýma rukama. Vždycky něco každému přinesu. Maličkost, blbůstků a všichni jsou jako děti. Mají radost.

hodnocení

1x

Zdravím. Co tak sama něco sladkého upéct a koupit k tomu třeba kávu?

hodnocení

0x

Něco bych určitě převezl. Láhev vína a kytka by bylo fajn, pokud je ve vašich možnostech.

au1
hodnocení

0x

já bych nedovezl nic, tímto se vytvoří precedens, a pak pokaždý, když přijedete, budou čekat, že jim něco dovezete :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]