Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší studentský účet

Od: frosti* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, rád bych si zřídil klasický běžný studentský účet. Chci se zeptat na vaše zkušenosti. Na internetu jsem našel, že je prý nejlepší účet pro mladé Unikredit Bank, ovšem jak jsem pochopil, nenabízí bezkontaktní kartu, což by mohl být pro mne problém. Hledám nějakou banku, která si neúčtuje za příchozí ani odchozí platby a má výběry z bankomatů v ČR i v zahraničí zdarma. Jde mi o to, že příští rok se chystám na několik týdnů do USA a bez karty se tam neobejdu. Máte někdo nějakou vlastní zkušenost s nějakou bankou? Kterou byste mi mohli doporučit? Jen ne prosím Českou spořitelnu, tam jsem účet zrušil. Předem děkuji za případné rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rrrrrrr
hodnocení

0x
Equa bank.
seccco

Taky mám super zkušenost s Eqou. Všechno je na běžnym účtu bez poplatků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]