Nejste přihlášen/a.
V pozici studentka versus vysokoškolský učitel to není tak jednoduché, přesto se to některým holkám povedlo (ale ty se o své know-how moc nechtějí podělit). Jak se to vlastně dělá? Samozřejmě to, jestli se nechá sbalit, už je na něm, ale napadá vás alespoň nějaký způsob, jak se studentka může sblížit s VŠ učitelem tak, aby z toho případně mohl být nějaký vztah? Taky by mohl být trošku problém s tím, že ani nevím, jestli jsou ženatí. To vlastně ani nemám jak zjistit (jedině že bych se zeptala).
Jak se zblížit je obecně problém vztahů. Následky jsou - výpověď ze strany zaměstnavatele učitele X odchod z vysoké školy studentky...
Pilná studentka se nejprve učí a po získání titulu jde za svým bývalým učitelem a snaží se ho zbalit...
doplněno 14.10.15 15:08:Zřejmě nechápete ten obrovský rozdíl Učitel x studentka a Pracovník firmy x spolupracovnice. Ono ani na pracovišti ty vztahy nejsou úplně nejlepší věc... říkává se "co je v domě, není pro mě" - platí zejména o pracovišti...
Ostatní zaznělo - navazovat vztah je běžná věc, učitelé nejsou výjimkou - pokud tedy budete učitelka na stejné škole...
Kdyby měli všichni dodržovat nějakou etiketu a profesionalitu na pracovišti, tak se polovina lidí ani nikdy s nikým neseznámí a nikdy nevytvoří žádný partnerský vztah. Mnohé vztahy vznikají právě na pracovišti. Myslím, že to, co si kdo dělá mimo pracoviště a pracovní dobu nebo mimo školu je každého osobní věc a nevidím důvod, proč by za to měl někdo dostat výpověď nebo vyhazov ze školy.
Dobrý den, balte ho stejně, jako třeba topiče na VŠ - Vám přeci nejde o nějaké výhody, ale o čistou lásku a vztah, že? Zdravím!
Mě se na VŠ líbil učitel na fyziku - mladý fešák, vždy dřív sem byla z F trojkařka, a od něj mě to začalo opravdu bavit, takže od trojek jsem se vypracovala na jedničky, až jsem zvládla závěrečnou zkoušku na plný počet bodů.. Nakonci roku se zeptal, jestli bych s ním nechtěla někam jít.. Tak možná tím, že ho oslníte v jeho oboru zapůsobíte.. Jinak nevím.. Ostatní způsoby - jako výstřihy, lascivní pohledy mi připadají docela trapný..
Učitelé na VŠ jsou většinou "ujetí" ve svém oboru. Tak si přijďte pro radu. Ale na problematiku se před tím podíveje, abyste měla oslnivé argumenty . Mne kdysi konečně oslovil jeden takový nesmělý asák z fyziologie . Při tanci se mne zeptal na naprosto zásadní věc : " Jakou máte krevní skupinu?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.