Ahoj, cca pred osmi lety mi byla odcizena penezenka i s doklady. Od te doby jsem se 2x prestehoval. Odcizeni dokladu jsem nahlasil na policii. Bohuzel jsem ale zapiz odpolicie behem let ztratil. Existuje zpusob, jak bych zapis mohl i po tal dlouhe dobe opet ziskat? Popripade kdyby si na ni nekdo vzal napriklad pujcku, vedel bych jiz o tom? Dekuji
etr (elektronicke trestni rizeni), tehdy asi neexistovalo,papirove je spis urcite skartovan (skartacni rad a zakon na ochranu os.udaju). Kazdopadne o tom, kdy Vam vydali jakou obcanku maji preci zaznam na urade (CRO u Vaseho jmena) doplněno 14.10.15 08:17: Na druhou stranu je mozne, ze Etr jiz bylo a podle jmena by se to melo jit dohledat elektronicky a vytisknout, ale asi bych to resil az v pripade, pokud by doslo k problemu.
Obraťte na policii tam, kde jste ztrátu hlásil, se žádostí o kopii záznamu, tím nemůžete nic pokazit. Doklad se vám může někdy hodit, samozřejmě těžko předvídat, kdy. Jestli si někdo na vás vzal půjčku, to byste se zřejmě dověděl při vymáhání dluhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.