Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořád na ni musím myslet - mám šanci?

Od: andy6x odpovědí: 13 změna:

Ahoj, uz dlouho znam jednu holku, je ji 15, sice jsme se videli za ty necele 3 roky co se zname jen 2-3x, ale uz kdyz to bylo poprve tak se mi strasne libila :), pak pokazde co mi napsala tak jsem mel okamzite spravenou naladu.. (coz vlastne plati jeste i ted) myslim na ni uz 2 roky v kuse, nespim, porad ji mam v hlave.. a divnej pocit u srdce :p, jenze o tom nevi, a rict to jako cloveku co me bere jako kamarada to uz vubec nejde, jeste pri tom kdyz jsme se skoro nevideli a uz skoro ani nepisem :(a jeste k tomu mam takovej pocit ze by se mi stejne vysmala.. treba ze se ji nelibim nebo tak. (ani bych se nedivil).. jsem takovy typ co neni zadnej frajirek a proste mezi ostatni do spolecnosti nezapada a ona ma takovych "idealnich" kamaradu spousty :( Nedavno jsem ji byl ze slavnosti odprovodit pesky domu ale sla s ni jeste kamaradka tak jsem toho moc nenamluvil... a uz se zas moc nebavime, pise o me na chatu ze jsem hodnej a nejoblibenejsi kamarad a tak, ale me to pripada ze jen tak aby neurazila. Pokazde kdyz jsem mohl mit jinou tak to proste neslo protoze jsem mel v hlave porad ji :( proste ji to nejde rict, vypadal bych jako silenej a nebo trapnej (to spis) co se zamiluje do kazde hned, a jeste k tomu si myslim ze ejsem ani tak jeji typ (ona hezka, ja obycejnej a vzhledove tuctovej- nudnej).. proste nevim co delat, i kdyz mi tahne na 17 obcas si i pobrecim :( dokonce..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím, že ti chybí sebevědomí, tedy ne chybí, jen je v jistých situacích nedostatečné. Vcelku se ale dokážu vžít do tvé situace... Taky jsem kdysi řešil tenhle problém a dopadl pro mně dobře. Jsme stále kamarádi, což se v životě, jak později poznáš asi sám, velmi hodí. Ona má svého muže, já mám svoji ženu, ale když se sejdeme, je nám nádherně dobře a oba se uvolníme od svých běžných každodenních programů a jejich monotónnosti... Zkus jí naznačit svůj cit k ní jen mezi slovy, velmi jemně, opatrně. Dívky (v patnácti) jsou velmi vnímavé a umí přečíst víc, než jim chceme v tomto věku sdělit. Umí však, jen kvúli okolí, dost poranit, ač si to pak vyčítají. Miluješ-li ji opravdu, buď trpělivý... Přeji hodně štěstí *palec*

nznamy
hodnocení

0x

Ahoj, musíš jí to dát nějak najevo. I kdyby z toho nic nebylo, tak je pořád lepší se ztrapnit než si pak vyčítat, že ses k ničemu nerozhoupal. To by tě užíralo ještě víc - vím, o čem mluvím! Pokud není úplně blbá, tak jistě ocení tvoji odvahu a nevysměje se ti (a pokud jo, budeš aspoň vědět, žes o nic nepřišel). Takže ji někam pozvi, na konci rande jí dej pusu a uvidíš. Hlavně si věř! Držím ti pěst!

andy6x
hodnocení

No jo, dat najevo, kdyz ani to nevim jak, nevidame se vubec, jen sem tam napise.. na pozvani nemam odvahu a stejne si myslim ze nejsem zrovna moc jeji typ vzhledove... zadnej "nagelovanej borec" kterych ma kolem sebe urcite spousty a ma z ceho vybirat.. tak proc zrovna me, ze jo *nevi*:(

nznamy

Andy, jestli jste ze stejného města, tak jí prostě napiš: "Ahoj, XY, co kdybychom v pátek/jiný den zašli tam a tam. Budu tě čekat v X hodin na místě Y." Vůbec NIC tím neztratíš, ale můžeš získat! Tak se neboj a ukaž jí, že jsi chlap, který ví, co chce! :) (a to, že nejsi nagelovaný borec, nic neznamená, určitě máš spoustu lepších vlastností než nějaký frajírek :) Hlavu vzhůru, důležité je věřit si! *palec* (pokud bys o tom chtěl pokecat, tak napiš na xmaniac@centrum.cz)

andy6x
hodnocení

no zrovna nejbliz nebydlime, je to par zastavek autobusu ... spoustu lepsich vlastnosti to jo, ale prece jen.. na vzhledu zalezi kazde holce, alespon trochu, malinko... *nevi*

max20*

Chlape, neváhej a jdi do toho. Napiš jí to, někam ji pozvi, buď svůj a pokus se moc nestydět :) Že je od tebe pár zastávek autobusu, to snad není TAKOVEJ problém :D
A jestli je pravda to, co tvrdí většina žen, tak by měla dát přednost charakteru před nagelovanou palicí a já myslím, že charakter nejspíš máš.
Takže hodně štěstí a pak dej vědět jak to dopadlo :)

guess*
hodnocení

0x

Dva roky se trápíš kvuli nějaký holce? Páni.

Možna jsi s tím měl dělat něco předtím, než tě zařadila jako "hodného kamaráda".

andy6x
hodnocení

mozna ze jo, mozna... taky jsem doufal ze vzdycky muze byt z hodneho kamarada neco vic, ale asi neni zpusob :(

nznamy

Prostě to zkus, za to nic nedáš*palec*

andy6x
hodnocení

jo, to je nejlehci takhle napsat :)

nznamy

Co jí máš napsat, stojí o pár příspěvků výše. Tak to zkus, ať víš, na čem jsi a jestli se netrápíš zbytečně. Hodně zdaru *palec*

guess*

Ano, lidi radí, že to máš prostě udělat. Ten, kdo to zažil, ví, že to až tak jednoduché není. Ale je to jediná šance, jak něco zjistit. Bohužel...

lm®

Ahoj .Budu stručná.Zkus se řídit heslem : NEPOKUSIT SE BÝVÁ OSUDNÉ

PS:Já díky tomuto heslu,které jsem náhodně četla na maturitním tablu studujících při zaměsnání ,také šla a vystudovala školu při práci...Lépe litovat toho,co jsme udělali než toho,že jsem něco neudělali...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]