Nejste přihlášen/a.
Ahoj, uz dlouho znam jednu holku, je ji 15, sice jsme se videli za ty necele 3 roky co se zname jen 2-3x, ale uz kdyz to bylo poprve tak se mi strasne libila , pak pokazde co mi napsala tak jsem mel okamzite spravenou naladu.. (coz vlastne plati jeste i ted) myslim na ni uz 2 roky v kuse, nespim, porad ji mam v hlave.. a divnej pocit u srdce :p, jenze o tom nevi, a rict to jako cloveku co me bere jako kamarada to uz vubec nejde, jeste pri tom kdyz jsme se skoro nevideli a uz skoro ani nepisem
a jeste k tomu mam takovej pocit ze by se mi stejne vysmala.. treba ze se ji nelibim nebo tak. (ani bych se nedivil).. jsem takovy typ co neni zadnej frajirek a proste mezi ostatni do spolecnosti nezapada a ona ma takovych "idealnich" kamaradu spousty
Nedavno jsem ji byl ze slavnosti odprovodit pesky domu ale sla s ni jeste kamaradka tak jsem toho moc nenamluvil... a uz se zas moc nebavime, pise o me na chatu ze jsem hodnej a nejoblibenejsi kamarad a tak, ale me to pripada ze jen tak aby neurazila. Pokazde kdyz jsem mohl mit jinou tak to proste neslo protoze jsem mel v hlave porad ji
proste ji to nejde rict, vypadal bych jako silenej a nebo trapnej (to spis) co se zamiluje do kazde hned, a jeste k tomu si myslim ze ejsem ani tak jeji typ (ona hezka, ja obycejnej a vzhledove tuctovej- nudnej).. proste nevim co delat, i kdyz mi tahne na 17 obcas si i pobrecim
dokonce..
Myslím, že ti chybí sebevědomí, tedy ne chybí, jen je v jistých situacích nedostatečné. Vcelku se ale dokážu vžít do tvé situace... Taky jsem kdysi řešil tenhle problém a dopadl pro mně dobře. Jsme stále kamarádi, což se v životě, jak později poznáš asi sám, velmi hodí. Ona má svého muže, já mám svoji ženu, ale když se sejdeme, je nám nádherně dobře a oba se uvolníme od svých běžných každodenních programů a jejich monotónnosti... Zkus jí naznačit svůj cit k ní jen mezi slovy, velmi jemně, opatrně. Dívky (v patnácti) jsou velmi vnímavé a umí přečíst víc, než jim chceme v tomto věku sdělit. Umí však, jen kvúli okolí, dost poranit, ač si to pak vyčítají. Miluješ-li ji opravdu, buď trpělivý... Přeji hodně štěstí
Ahoj, musíš jí to dát nějak najevo. I kdyby z toho nic nebylo, tak je pořád lepší se ztrapnit než si pak vyčítat, že ses k ničemu nerozhoupal. To by tě užíralo ještě víc - vím, o čem mluvím! Pokud není úplně blbá, tak jistě ocení tvoji odvahu a nevysměje se ti (a pokud jo, budeš aspoň vědět, žes o nic nepřišel). Takže ji někam pozvi, na konci rande jí dej pusu a uvidíš. Hlavně si věř! Držím ti pěst!
No jo, dat najevo, kdyz ani to nevim jak, nevidame se vubec, jen sem tam napise.. na pozvani nemam odvahu a stejne si myslim ze nejsem zrovna moc jeji typ vzhledove... zadnej "nagelovanej borec" kterych ma kolem sebe urcite spousty a ma z ceho vybirat.. tak proc zrovna me, ze jo
Andy, jestli jste ze stejného města, tak jí prostě napiš: "Ahoj, XY, co kdybychom v pátek/jiný den zašli tam a tam. Budu tě čekat v X hodin na místě Y." Vůbec NIC tím neztratíš, ale můžeš získat! Tak se neboj a ukaž jí, že jsi chlap, který ví, co chce! (a to, že nejsi nagelovaný borec, nic neznamená, určitě máš spoustu lepších vlastností než nějaký frajírek
Hlavu vzhůru, důležité je věřit si!
(pokud bys o tom chtěl pokecat, tak napiš na xmaniac@centrum.cz)
no zrovna nejbliz nebydlime, je to par zastavek autobusu ... spoustu lepsich vlastnosti to jo, ale prece jen.. na vzhledu zalezi kazde holce, alespon trochu, malinko...
Chlape, neváhej a jdi do toho. Napiš jí to, někam ji pozvi, buď svůj a pokus se moc nestydět Že je od tebe pár zastávek autobusu, to snad není TAKOVEJ problém :D
A jestli je pravda to, co tvrdí většina žen, tak by měla dát přednost charakteru před nagelovanou palicí a já myslím, že charakter nejspíš máš.
Takže hodně štěstí a pak dej vědět jak to dopadlo
Dva roky se trápíš kvuli nějaký holce? Páni.
Možna jsi s tím měl dělat něco předtím, než tě zařadila jako "hodného kamaráda".
mozna ze jo, mozna... taky jsem doufal ze vzdycky muze byt z hodneho kamarada neco vic, ale asi neni zpusob
Co jí máš napsat, stojí o pár příspěvků výše. Tak to zkus, ať víš, na čem jsi a jestli se netrápíš zbytečně. Hodně zdaru
Ano, lidi radí, že to máš prostě udělat. Ten, kdo to zažil, ví, že to až tak jednoduché není. Ale je to jediná šance, jak něco zjistit. Bohužel...
Ahoj .Budu stručná.Zkus se řídit heslem : NEPOKUSIT SE BÝVÁ OSUDNÉ
PS:Já díky tomuto heslu,které jsem náhodně četla na maturitním tablu studujících při zaměsnání ,také šla a vystudovala školu při práci...Lépe litovat toho,co jsme udělali než toho,že jsem něco neudělali...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.