Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mnohé z Vás asi překvapí, ne-li pohorší moje otázka, ale stal se z toho docela problém. Sexuálně jsem začala žít před rokem, bude mi devatenáct let. Přítel je o necelých deset let starší a je to asi znát, co se týče chuti na sex a milostné hrátky. On se se mnou dost a rád mazlí, ale na intimní partie mi nesáhne, dokud si o to neřeknu, nebo mu nedám najevo, že bych to tak chtěla. Vždy jsem si myslela, že spíš muži jsou náruživí. Při sexu mi nejde jen o dosáhnutí vrcholu, spíš ráda objevuju přítelovo tělo, dotýkám se ho a to samé se mi líbí i z jeho strany. Ovšem mám pocit, že ho prostě nevzrušuju. Vnímám to jako chybu z mé strany, že mu nedávám to, co chce. Stále mi ale říká, že mě miluje a že jsem jen jeho, věříme si navzájem. Nejradši bych měla sex i několikrát denně. Bojím se, aby to přítele brzy nepřestalo bavit. Za žádného muže bych ho ale nevyměnila, v čem je tedy chyba?
Děkuju předem za veškeré názory!
Také zdravím. O intimních věcech byste měla komunikovat s partnerem. Jen on Vám může říct proč se Vás sám nedotýká. Myslím, že je Váš pocit správný. Ačkoli Vás miluje, nevzrušujete ho, netouží se Vás dotýkat tak, jako Vy jeho. Možná má vůči Vám nějaký blok právě proto, že Vy máte větší sexuální apetit než on. Možná je unavený, má starosti, nebo má nějaké zdravotní potíže. Anebo to má prostě tak nastavené. Jste dospělí, buď se spolu sladíte po intimní stránce, nebo se opravdu může stát, že to začne Vašeho partnera časem obtěžovat. Ale berte to opravdu jen jako názor, pravdu Vám může říct jen Váš přítel. Tak to s ním rozeberte.
Ahoj, tady pomůže komunikace, kde si vyjasníte, jak se každému z vás sex líbí, co jeden od druhého očekáváte a podobně. Jak má Tvůj přítel vědět, co se Ti líbí a je Ti příjemné, když mu o tom nedáš vědět?
No a pak to vypadá, že každému z vás se líbí prostě něco jiného, to je normální, každý preferuje jiné věci. I intenzita a pravidelnost je věcí individuální, Ty máš nejspíš větší potřebu, Tvůj přítel menší, ale opět je to v pořádku, lidské potřeby, i ty sexuální, jsou různé. Je možné, že se Tvůj přítel už za ta léta "vybouřil", kdežto teprve do tajů sexu přicházíš, ale to je opět normální, vzhledem k Tvému věku. Nemyslím si, že jsi vyloženě nymfomanka, jak píšeš, tady by spíš byl problém v případě, pokud by Tě touha po sexu omezovala v jiných, běžných činnostech, ale o tom nepíšeš. Někdo má chuť na sex a chtěl by jej mít i několikrát denně, zvlášť u nedávno zamilovaných lidí nebo mladých na tom nevidím nic neobvyklého, ale pokud ten stav trvá dlouhodobě už přes ten jeden rok, možná přecijen někde problém bude, ale to jsem úplně z toho, cos napsalal, nepochopil.
Jojo, sexuální nesoulad. Mladinká a nevybouřená versus mladý, ale možná už vybouřený, nebo málo náruživý, anebo jeliman... Když si o to příteli neřeknete, tak asi nic jiného mít nebudete. Ale tak nějak si dovolím tipovat, že po roce sexuálního vztahu s vámi už asi přítel zabředl do normálních kolejí a více náruživosti od něho nečekejte. Kdyby náruživý byl, tak by se tak už projevoval nyní. Nymfomanka nejste, ale narazila jste si asi už usedlého chlapa.
Zkuste být nepatrně lascivní. Přítel možná potřebuje trošku popostrčit. Pokud přesto "nezabere", je to jasné.
o veku to neni, jsem starsi o skoro dvacet let nez vy a mam rad sex nekolikrat denne a narozdil od toho co pise @limoska, tak nejlepsi zena je ktera je aktivni, a ne zdrzenliva a tajuplna Zvlastni tricetilety typek s mladou slecnou teda...
Jejda, ráda objevuješ jeho tělo a on se chová ja psí čumák? Utíkej! Co asi bude později? Pokud ti nevyhovuje vzájemnost, tak později to nebude šlapat vůbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.