Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomenina v. MTT

Od: martinjuricek odpovědí: 4 změna:
Zdravim,
Nedavno jsem utrpel zlomeninu teto kosti, na pohotovosti rtg a noha dana do sadrove dlahy. Prvni tyden leceni bezproblemovy, dalsi zacaly bolesti v oblasti zlomeniny kdyz byla noha dana dole, pri chuzi apod. Nedavno jsem si vsiml i modrani prstu na nohou. Mam jit prventivne na pohotovost pripadne pockat az do kontroly?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Určitě k lékaři!

martinjuricek
hodnocení

Blbe jsem to napsal. Nejedna se o modrani, spis o modrinky a podlitinky. S prsty normalnr hybu, zadna bolest nebo omezeni neni

hodnocení

0x

Mno vždy když jsem měl sádru tak týden sádrová dlaha a pak dotočení na chodicí sádru,protože po 7-10 dnech dochází k "splasknutí" otoku,zklidnění a z většího odeznění bolesti po znehybnění a proto se dotáčí na chodící nebo na plný sádrový obvaz!

hodnocení

0x

Co to je MTT? Proč mě nutíte hledat to? Proč rovnou nenapíšete, co vlastně máte polámané?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]