Nejste přihlášen/a.
S mámou bohužel nejsem v kontaktu, takže se jí nemohu zeptat. Ale vím, že mívala-nejčastěji v oblasti žeber- strašné křeče, Skoro jako nějaký záchvat. Nevíte co to může být? Už to mám bohužel taky.
Já mám křeče v podstatě od mala. Hlavně v nohách. Ty si můžu vyvolat kdykoli jen protažením se. Takže ještě druhý poddotaz. Může se mi při silné křeči v noze něco poškodit? Někdy je to bolest, že mám pocit, že mi vyletí kost, nebo praskne sval.
Znám to, to bolí ještě druhej den. Dostala jsem radu E vitamin ráno nalačno, ale hlavně pravidelně hořčík. Nejlapší je, když bude přírodní ve formě: banány,obilné klíčky, kakao, fazole,mák soja,ořechy, ovesné vločky, celozrnné pečivo.. Ony tyto potraviny totiž obsahují i jiné minerálya vitaminy / vápník, Fe, B vit./, tak se jejich vstřebávání s Mg vzájemně podporuje. Holé tabletky bych asi přidala, když je to tak silné .Pak by poradili v lékárně. U sportovců nebo těžce pracujících bývají někdy křeče ze ztráty vypocené soli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.