Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ambulantní infuze - ploténky- kde

Od: infuze odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

již jsem se tu jednou ptal ohledně infuzí na vyhřezlou ploténku.Chtěl jsem řešit infuze bez pobytu v nemocnici , tzv. ambulantně , ale v naší nemocnici mi řekli , že je to zakázané , že to nedělají. Chtěl jsem se zeptat , zda někdo neví , kde by se v okresech Ml. Boleslav , Nymburk , Kolín nebo i v Praze dala tato léčba domluvit. Bohužel mám hrozný strach z pobytu v nemocnici , ale infuze by mi snad určitě pomohli od bolestí a rád bych je podstoupil. Samozřejmě by mě na ně někdo vozil , smám bych neřídil.

Mockrát děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud vím, tak v Praze Bulovka a Vinohradská nemocnice, v obou byli mí známí.

lidus*
hodnocení

0x

Závidím vám, já bych si tak šla na infuze odpočinout do nemocnice a u nás v BRNĚ vás naopak nutí na ambulantně.

infuze
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Nevíte někdo , jestli to provádí i nemocnice Nymburk či Kolín? Zítra samozřejmě budu obvolávat , ale jen chci mít nějaké informace , zda to provádějí či ne. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]