Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyšívat předtištěný obrázek

Od: tofi* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám prosbu. S vyšíváním mám bohaté zkušenosti, ale nikdy jsem nevyšívala předtištěnou předlohu vždy jen podle papírové. Dostala jsem ji jako dárek. Budu ot vyšívat gobelínovým stehem, ale jsou tam i rovné čáry, které se nebudou vyšívat gobelínovým stehem, poradíte mi, jak toto správně vyšít. Vyšívá se to stonkovým stehem, kolika nitemi, mám to vyšít dopředu a pak až ten zbytek nebo se to vyšívá na konec, ale to pak zase neuvídím.

Děkuji

Tofi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mojevysivani.cz/... Je u toho návod. Sice dvěma nebo třemi větami, ale ty jsou velice přesné.

Anebo osáhlejší rucniprace.cz/...

doplněno 12.10.15 07:56:

Já jsem hodně vyšívala křížkem a pár věcí plným stehem. Hodně tenkou linii bych vyšívala buď stonkovým nebo polokřížkem. Za vyzkoušení nic nedáde. Vypárat vždycky můžete. ;) Kdysi mě zaujaly štopovky z Německa. Byly jen na papírku a byly v neuvěřitelné barevné škále. Vyšila jsem kosatce jako gobelin a ušila z toho dceři tašku přes rameno. Něco jako žebradlo. Bylo to moc pěkné.

tofi*
hodnocení

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Toto je mi jasné, potřebovala bych vědět, jak vyšít vroz, který nejde vyšít klasickým gobelínovým stehem. Např rám okna - tedy tenké linie.

Děkuji

Tofi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]