Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mu napsat?

Od: lenka678 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chci se Vas zeptat před rokem jsem se seznámila s klukem přes fb když měl narozeniny tak jsem mu napsala a popřála vše nejlepší a začla si s nim psat a zacli jsme si rozumět. Potom jsme šli ven a začali jsme spolu chodit. Bylo mi s nim opravdu skvěle a do ted ho mám moc ráda, jenže jsme se před 6 měsíci rozešli mezi tím jsme každý měl jiný vztah, ale já se chovala strasne a přiznávám svoji vinu proste uháněla jsem ho i přesto, že jsem mela přítela, protože nevím jak to popsat k němu jsem cítila furt něco víc. Jemu se to samozřejmě nelíbilo a nedávno si mě odstranil z přátel a me to dost mrzelo a mrzí, ale chápu to. A ted mi jde o to za pár dni bude Mít zase ty narozky mam to udělat jako minulý rok? Přidat si ho a popřát mu? Nebo mu radši vůbec nepsat? Děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ne, už ho nechte být - jste nerozhodná a on už to možná ani neřeší. Zdravím!

doplněno 11.10.15 10:42:

Mimochodem, já mám narozeniny zrovna dnes, tak můžete napsat mně . Ale, nic si od toho neslibujte - a také nemám FCB.

doplněno 11.10.15 10:48:

Také děkuji. Víte, popřát by snad tomu chlapci šlo. Ale, já mám dojem, že očekáváte, že to bude opět stejné jako dříve. A to už zřejmě nebude. On se neozval a má už svůj život (a bez Vás - což je pro Vás to smutné).

doplněno 11.10.15 11:02:

culdabulda1 - děkuji Vám za přání, ale věnujme se raději původní otázce, aby tazatelka dostala dobré rady. Ale, patrně budou dost podobné, t.j. nechat to už být.

lenka678
hodnocení

Dobře děkuji a přeji všechno nejlepší! :)

iz*
hodnocení

2x

Myslím, že už jsi mu ublížila dost.

Radši se mu ani nepřipomínej!

culdabulda1*
hodnocení

1x

lenka678-

nic mu nepište - proč byste měla? - dávno jste každý někde jinde !

bene -

všechno nejlepší k narozkám, hlavně hodně "štěstí" - což zahrnuje úplně vše, co ke svému dalšímu životu potřebujete, včetně zdraví a spokojenosti. Takže hodně "štěstíčka" ! A mimochodem - ta Čvančarová se mi líbí čím dál tím více - nějak se v posledních rolích "přetransformovala" do jiné roviny, kde ta "boubelatost" vůbec nevadí.

krasula
hodnocení

1x

Popřát můžeš, ale počítej s tím, že Ti neodpoví. Nedivila bych se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]