Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebovala bych jen vědět jaké měsíce se započítávají do 3. čtvrtletí pro doklad o příjmu. Započítává se zde i výplata z června vyplacená v červenci? Předem díky za rady.
Dobrý den, já bych vycházel z principu, že je to skutečný příjem za červenec, srpen a září - to, co jste v tomto období skutečně obdržela a "máte to v ruce". Ovšem, zde neuvádíte, pro jaký účel má to přiznání příjmu sloužit. Zdravím!
doplněno 11.10.15 22:46:livulka - nechtěl bych Vám poradit špatně, tak snad Vám to zde přesně řekne někdo jiný.
Já jsem to bral spíše z hlediska účetního, ale pro sociálku to může být jinak. Ovšem, snad to bude celkově za tři měsíce, tedy, tři výplaty. Je takový rozdíl v těch výplatách? Nebo si zavolejte pro upřesnění přímo na tu sociálku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.