Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreditka Citi Lidé na nákup na aukru

Od: horny odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit, na stránce aukra kreditka.aukro.cz/... je nabízena kreditka Cítí Lidé,
kdyztak bych si ji zřídil a udělal nákup za 3000jak nabízí, mohu ji pak zrušit?
Jde mi o to, zda to není podvod.
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kralikar*
hodnocení

2x
Jo ,kdyby to bylo takto jednoduché , byl by takový nával , že by web zkolaboval :) , ale teď vážně , dole jsem se dočetl malými písmenky , že při zrušení do 6-ti měsíců od vydání má Aukro nárok na vrácení poukazu 3000 Kč.V prípade ukončení smlouvy o Citi Kreditní Kartě Během 6 měsiců od vydání karty Má Aukro.cz Narok na vrácení poskytnutého poukazu.Ani bych se nedivil , kdyby tam byly ještě nějakéí háčky. Mají to moooc dobře spočítané , aby se jim ten "dárek" 3000 Kč vrátil.

horny
hodnocení

Děkuji za tuto informací.
Co kartu zrušit po 6 měsících?
Nebyl by tam ještě nějaký háček?
Děkuji pěkně
kralikar*

Koukal jsem se do jejich podmínek , je tam 50 Kč měsíčně vedení , tj za 6 měsíců 300 Kč. Dále je podmínka používání karty ( placení ) , kdy první platba se musí provést do 30-ti dnů , aby jste měla nárok na "bonus".

Zde je ovšem další háček , jelikož jeto i dobře spočítané a mají tam "lidový" úrok RPSN 30,2%. , navíc vychceně nemají využití bezúročného období jako je to u jiných kreditních karet běžně.

Chtělo by to určitě náhled smlouvy před podpisem , kde je vše uvedeno , poté by se dalo polemizovat ,zda je to výhodné pro banku či pro Vás , ovšem myslím si , že to bude ta první možnost a nakonec z vás stejně ty 3000 Kč dostanou zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]