Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz:
Můj syn se nechal zblbnout od pochybné OBV Allfinanz. Nic mi o tom neřekne, chodí v obleku na jakési školení. Nemám tušení, o co tady jde, ale podle toho, co jsem našla na netu, není to nic dobrého a mám vážné obavy aby nespadl do nějaké obří levárny, popřípadě aby mi na dveře jednou nezaťukal exekutor! Prosím o Vaši radu a zkušenosti. Děkuji
Já bych to neviděl zas tak černě. OVB je klasický multilevel, kde bude muset hledat klienty a nabízet finanční produkty. Pravděpodobně na tom příliš nezbohatne, ale může mu to dát zkušenosti a mají kvalitní školení na prodejní dovednosti, které může využít třeba v jiné práci.
A jsou i tací, kteří se díky OVB vypracovali a teď tam berou statisíce měsíčně, ale těch je opravdu minimum, většina lidí tam do roka skončí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.