Nejste přihlášen/a.
dobry den,chci prodat pozemek,ale dnes jsem zjistila,ze Cez mi chce pres tento pozemek natahnout elektrinu,kabely a postavit trafostanici,aniz by mi dali dopredu vedet.a muj pozemek tim uplne znehodnoti,je urcen pro podnikani.mohu se branit ,musi mi cez vyplatit za pozemek penize.dekuji
Rozhodně ČEZ jen tak z ničeho nic nepřijde a nepostaví si tam co chce.
Taky mi chtěli natáhnout přes louku dráty, tedy přesněji řečeno, zakopat do země. Než k tomu došlo, byly to dva roky papírování a podepisování smluv o smlouvě budoucí.Pak během týdne byl kabel položen a zapojen a další rok trvalo, než se podespaly definitivní smlouvy, něco mě i zaplatili a bylo zřízeno věcné břemeno.
Pozemek je k podnikání nebo k prodeji? Nebo jen prostě chcete z někoho dostat nějaké peníze?
doplněno 10.10.15 14:37:Jak bude pozemek znehodnocen? Mimochoddem - oni tam chtějí stavět nějakou novou pražskou rozvodnu?
pozemek je urcen k podnikani,takze kdyz mi ho cez znehodnoti.je mi k nicemu a ja prijdu o 5000metru ctverecnich
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.