Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím o radu, včera jsem měla problém s placením na ebayi, chtěla jsem zaplatit zboží, ale nějak mi blbl net a tak jsem tam znovu najela a dala zaplatit, načež mi to napsalo, ať to zkusím ještě jednou a pokud bude problém - mám kontaktovat paypal, no a jelikož jsem to zboží strašně moc chtěla, tak jsem se dušovala, že po třetí by to mohlo vyjít, ale taktéž nic- v naději, že se mi nic neodečte z účtu, jsem si řekla, že mají asi nějaký technický problém přmo na ebayi, a tak jsem to nechala takříkajíc "koňovi", ale ouha - dnes jsem se přihlásila na svou banku a ta mi to strhla 3x (teda zatím je to v blokaci) ale problém je, že jsem nedostala vyrozumění ani z ebay ani z paypal, volala jsem do své banky a tam mi bylo řečeno, že mám počkat a jestli se mi strhne 3x za stejnou transakci, mám to reklamovat u banky. Naštěstí to není až tak závratná částka, ale také to není, že bych si řekla, že to nechám plavat. Má někdo s něčím podobným zkušenosti? Já vím, měla jsem to nechat být už po tom prvním, ale jednou se mi stalo a v té době mi to strhli pouze jednou, takže jsem si říkala, že se nemám čeho obávat. Děkuji všem za čas a případnou radu nebo zkušenost, která by mi mohla pomoct být v klidu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.