Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svedivost konecniku

Od: brumbrum odpovědí: 13 změna:
Dobry den zacalo mne to hrozne svedit u konecniku mam to tam takove zarudle.. Nevite co na to pomuze?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

a nedělají se Vám hemoroidy?

Jancak-*palec*.

Velmi pravděpodobně jde o heneroidy! Je na to mimo dubové kůry sposta mastiček ,např docela dobrá (když jsou bolestivé) DOBEXIL H (obsahuje i anestetikum ) a je i v podobě čípků,dále třeba mast a čípky FAKTU .

Pomáhá také pestrá vyvážená strava s dostatkem vlákniny,prý pohyb ,ale mnoho lidí s tímto problémem má pohybu až až!

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, není zde uvedeno, co tomu předcházelo. Tak např. po zapaření je to následné hojení doprovázeno urputným svěděním, které samo odezní. Zdravím!

P.S. Možná máte "vlka", který se hojí.

doplněno 10.10.15 11:19:

Tazatelka uvádí, že ji svědí u konečníku a je to tam zarudlé. Nesvědí ji v konečníku, kam se asi podívá hůře. Takže, konečník bude OK.

doplněno 10.10.15 12:14:

Pokud jde o hemoroidy, tak ty se tvoří uvnitř konečníku, bolí a krvácí. O jejich svědivosti nevím, ale mimo konečník je zřejmě zarudnutím nepoznáte.

krasula
hodnocení

1x

Vynechte ve stravě cukr a ostrá jídla a kupte si mast Canesten nebo Clotrimazol. Příčinou nejčastěji bývají kvasinky. Vadí dlouhé sezení / zapaří se/. Dobré jsou sedací koupele v růžovém roztoku hypermangánu. Dobře vysušit. Problém často bývá po antibioticích, které způsobí ve střevech nerovnováho vybitím užitečné mikroflory, která "vyrábí" B vitamin

mikes04
hodnocení

1x

umýt,osušit,natřít pytiolem

jamal*
hodnocení

0x

V lékárně prodávají Borovou mast. Je důležitá hygiena po použití toalety a pak místo namazat mastí. Jsou jich spousty ale tato funguje.

brumbrum
hodnocení

Ja jsem uz zkousela fungicidin a dubovou kuru ale nic z toho nepomohlo. Myslite ze tohle pomuze?

hodnocení

0x
Dobrý den.
Na tenhle problém se nejvíce používá dubová kůra.
To je ovšem pouhopouhá "náplast."
Je nutné jít do hloubky a zamyslet se nad tím,proč to vzniká.
Máte evidentně zanesené tlusté střevo toxiny.
Začněte jíst zdravá jídla.Ovoce a zeleninu,bílé,kvalitní jogurty s živou kulturou,kefíry,kysané zelí a pijte hodně čisté vody s přídavkem citrónu.
Žádné sladkosti,ani bílou mouku a výrobky z ní.
Žádný cukr a už vůbec ne sladké coly a limonády.
Je nutná detoxikace organismu - jater.
doplněno 10.10.15 10:04: Ještě je nutný dostatek pohybu - cvičení,nebo jakýkoliv sport.
Tělo nemá celé dny sedět,musí se hýbat.
Tím se dostává kyslík do všech svalů a tím se o to lépe čistí.
doplněno 10.10.15 11:51: Celou tu dobu mám na mysli samozřejmě HEMEROIDY !

hodnocení

0x

Múže to být cokoliv. Klidně i roupi. Nezačalo to svědění pozdě večer, v noci?

doplněno 10.10.15 11:34:

Bene, ty mrchy roupové, ty pozdě večer vylézají z konečníku a kolem něho nakladou vajíčka. Konečník svědí, člověk se poškrábe a tak se vajíčka dostanou za nehty, na prádlo, do postele a znovu do zažívacího traktu. Tím poškrábáním se konečník podráždí a svědí. Celý, venku i uvnitř. *hej*Tohle jsem viděla na vlastní oči u dítěte před cca 40ti lety. Ještě dnes je mi z toho šoufl.

repkin*
hodnocení

0x
Jemazol nebo imazol je vhodny na zapareniny. Dulezita je hygiena, presel jsem na vlhcene splachovaci ubrousky.
doplněno 10.10.15 14:14: To bohuzel nevim, mozna nekdo jiny,nebo bych se zeptal v lekarne (klidne telefonicky) pripadne cetl ci zkusil na internetu najit navod k pouziti.
cnsmsb
Myslite ze mi pomuze ialugen? Nasla jsem ho doma..

hodnocení

0x

On to může být i kožní problém, plíseň, mykóza... To ovšem takhle nepoznáme. V každém případě hygiena, borová voda ši mast na zklidnění škodit nemůže a ta hygiena je velice řádoucí (ovšem mýdlo můýe i škodit), ale jestli to bude stačit, to je otázka. Zkouušela jste třeba sedací koupele v růžovém roztoku hypermanganu?

hodnocení

0x

Po každé stolici umýt mýdlem a dpsucha utřít. ;) Moje mladá byla na Sahaře a vyprávěla, že chlap v dlouhém hábitu vzal čajník s vodou a vydal se za dunu. Když se vrátil, tvářil se spokojeně a čajník byl prázdný. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]