Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boulička v tříslech - co to může být?

Od: lojrinka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, asi půl roku mám nalevo... Tam jak jsou u vložek křidélka... jakoby pod tříslama dál... bouličku. Dřív nebyla vidět, v poho. Ted jsem byla nemocná a boule se asi 3x zvětšila a už je i vidět a bolí.

Jelikož nevím jak nazvat to místo, tak toho moc na netu nenajdu.

K lékaři samozřejmě půjdu, ale má dovolenou, tak příští týden.

Ale spíše orientačně jestli nevíte o co go...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

1x

- nevím, kde mají vložky křidélka - ale bude to zduřelá mízní uzlina- asi nějaký zánět? - já jsem měla po celý život až do ca 30-let zduřelé obě tříselné uzlinky. Pak mi odoperovali myom a zjistili mi přitom chronický zánět (už nevím čeho přesně) - po vyléčení uzlinky zmizely. No, lékař Vám poví víc...

doplněno 08.10.15 22:23:

- teď jsem si dotaz přečetla pozorněji - to není tříselní uzlinka, ale asi nějaký nádorek (cysta, myomek lipomek.. )- bude to chtít zřejmě "vyndat" - ale - jenom spekuluju - lékaře to chce určitě.

dejavu*
hodnocení

1x

Pokud je to v tříslech hlouběji, nikoliv pod kůž, nejspíš se jedná o zvětšenou uzlinu, která vychytává v těle zánět, proto se ti též zvětšila při nemoci. Někdy zmizí samo, jindy je potřeba přeléčit antibiotiky, někdy vyříznout, to si určí lékař sám. Vyšetřit se to musí, protože to signalizuje v těle nějakou neplechu.

Jestliže se to volně hýbe na kůži (nadzvedneš si kůži a uvidíš, jestli je to hluboko a nejde to, nebo je to v kůži), tak pak je to pravděpodobně něco jako beďar.

Jestli si nejsi jistá, jestli je nebo není to pod kůží, tak do toho rozhodně nepíchej.

gfrzi
hodnocení

0x

Skočte za doktorem a nechte si to vyříznout. Nic vážného to nebude. Možná tuková boulička?

krasula
hodnocení

0x

Zadejte si na internetu : Zánět Bartholiniho žlázy. Je to pravděpodobně tohle. Rady, jak se to projevuje a co s tím, jsou tam také. Každopádně nejste v kondici. Léčba spadá do kompetence gynekologa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]