Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký bradavky

Od: kozatec odpovědí: 4 změna:
Ahojte jsem mladý muž a mám takový estetický problém- mám moc velké prsní bradavky, vypadají jako ženské - moc vystouplé a velké ,vůbec nevim co s tim mám dělat... nevíte někdo čim to může být způsobené? doufám, že se neměnim v ženu ...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ve věku kolem puberty je to normální. Časem se to upraví. Jestli to ale není tvůj případ, tak se mrknu dolů, jestli je vše na svém místě :) a jsi opravdu muž... :))

melina*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nazdárek, myslím, že na ženu se neměníte, ale takhle těžko říct. Může to být např.gynekomastie, což znamená, že máte méně testosteronu (mužského hormomu) a více ženského, ale rozhodně to neznamená, že jste žena, nebojte. Občas to vyřeší hormonální preparáty, každopádně je to pravděpodobně hormonální záležost, což znamená, navštívit lékaře endokrinologa. Zkuste to.

doplnit odpověď
hodnocení

0x

sexus.cz/...

koukni se na tuhle poradnu

jalta
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Vůbec se tím netrap, když se to nezmění samo, nebo nechceš čekat, najdi si plastickou chirurgii, to určitě není žádný obrovský zákrok a máš to vyřešené hned. Operace např.očních víček dnes stojí asi 9 tisíc, toto by mělo být daleko méně. Hlavně Ti vše, i cenu řeknou předem. Celý život preferuju razantní řešení - nač se maj lidi s něčím trápit.ahoj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]