Nejste přihlášen/a.
vim ze podobnych 50ti haleru je spousta ale jsou pry mezi temito haliri i unikaty- vada razby nebo co...prosim napiste mi o tom,dekuji!
Ahoj.
Je to tak, jak tu píše SANYO. V roce 2004 byla jejich katalogová cena v RR o dvěstě korun nižší. V aukcích se to může klidně ještě o dost zvýšit. Razidlo bez teček patřilo pro 10 haléřovou minci. V katalozích se nepíše počet takto vyražených mincí. Těch druhých mělo být 9876 ks v tomto roce 1969. Třeba v roce 1963 jich vyrazili 80560 a v r. 1970 31536. Mám všechny, ale ty RR kový špeky ne.
Ahoj. Právě jsem si všimnul, že to mé ,,Mám všechny,, může trošku zavádět. Nemám všechny ty desetitisíce mincí, ale jen od každé ročníkové ražby kus. Dal bych si říct i ty eRka, ale nejsem na ně dost nechutně bohat.
Mám dotaz. Nenarazili jste někdo na letošní ražbu 2015 oběžných mincí. Já zatím ne. Že by je v Jablonci razili pouze do letošních ročníkových sad?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.