Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje zpověď

Od: joel odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

potřebuji poradit, vypsat se někomu. Strašně se mi líbí jedna slečna, kterou jsem byl včera fotit. Moje pozvání na kafé přijala, s termín upřesníme. To je fajn. Ale problém je v tom, že naposledy jsem takhle se slečnou byl někdy před rokem. Rád bych to nepokazil a dostal se aspon do friend zonu, i když bych chtěl samozřejmě víc. Mě je 17 let, ona je samozřejmě o dost starší. Mám strach aby se to nepokazilo. Když tohle píšu tak mi to vhání slzy do očí, ale jsem vyvrhel, a to doslova. Nemám žádnou pořádnou osobu které bych se mohl svěřit, kamarády taky ne, o ty co jsem měl jsem přišel přestupem na jinou školu, kde otec své znamé, mé třídní učitelce (jedna osoba) tvrdí ať ho ohledně mě nekontaktuje protože není můj zakonny zastupce. Nepiju, nekouřím ani nefetuju, ani se netahám po různých partách. Jediná věc co mě napňuje a tak trochu drží při životě je to fotografovaní. Ani nevíte co bych dal za obejmutí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. Tak první krok máte za sebou. Pozvání na kávu přijala a dál to ponechte osudu. Nebojte se již předem. Pokud se Vám slečna líbí, buďte sám sebou, chovejte se přirozeně, slušně a galantně a snažte se komunikovat tak, abyste ji zaujal. Aby se s Vámi nenudila, abyste se o ni dozvěděl to, co Vás zajímá, aby se ona dozvěděla o Vás to, co zase zajímá ji.Prostě komunikujte i naslouchejte..

eulalie*
hodnocení

0x

Ahoj, no však je všechno na dobré cestě, ne? Pozvání slečna přijala a uvidíte se. Hlavně se nenechte vydeptat tím, že jste dlouho se žádnou slečnou takto nikde nebyl. Na čele to napsané nemáte.

janhedbavny
hodnocení

0x

Ahoj-pro boha-co je tohle za výtok?Chceš někoho-nějakou-fotit?umíš to?Pak na věku nezáleží.Chceš s ní souložit-také na věku nezáleží,pokud"není někomu pod patnáct,neučítě-nebo ty ji-jako ve škole.Jo,pak,dost podstatné-ví o tom?Chtěla by?Jinak bych doporučoval uzel na pinďouru-lépe se uzluje bez erekce.

ju*
hodnocení

0x

Co blbneš, život před sebou...a ty se stresuješ kvůli ptákovinám,,,,,,,venku hezky, ptáci řvou...ráno sem šel k vodě a rybka říká ani nenahazuj už mám ubaleno...

klera*
hodnocení

0x

Klid prosimtě, je ti 17...znám kluky, co žádnou neměly ještě ve 24. Bude ti to znít jako klišé- ale buď sám sebou! To je vždycky správně...;) A fotografování je super a vím, že aspoň v našem městě jsou díky tomu kluci v tvým věku silně "cool"...mám 17-ti letou sestru, tak se dostanu ke zdroji. Využívej toho...:)

krasula
hodnocení

0x

Hlavně před ní nefňukej o tom, jak se Ti co nedaří, proč tu nemáš kamarády a jak je k Tobě osud nespravedlivej. To by ses vpravil do nepřitažlivé role ublíženého synka. Bav se s ní o ní, aby Tě nemusela řešit. Buď v pohodě. Jestli je starší není na závadu, spíš naopak. A hodně pomáhá humor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]