Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaplatit si prostitutku na prvni sex?

Od: westero odpovědí: 16 změna:

Blizi se mi tricitka, vztahy se zenami zatim vicemene zadne, uspechy v randeni nevalne.

Zaplatili byste si prostitutku pro prvni sex? Hlavni smysl asi v tom, zbavit se ostychavosti (ktera je v tomto veku jiz ponekud trapna)?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vejcenatvrdo
hodnocení

3x

Klidně. Raději nějakou dobře zajetou, spíše přes třicet let. Doporučuji zaplatit větší "paušál" a vyzkoušet toho víc. Dárečků se bát netřeba, většina štětek se chová mnohem zodpovědněji, než průměrná rozjásaná frikulínka. *cteni*

hodnocení

2x
Dal bych si inzerát, blíží se mi 30, jsem panic. Nechci povrchní placený sex. Hledám samaritánku, která mne zasvětí v pěkném vztahu.
Něco podobného.
Je plno sexuálně strádajících a abstinujících žen, byť starších a zkušenějších, které by po určitém čase bližšího poznávání tvoje problémy s radostí vyřešily.

mrblackstar*
hodnocení

0x

Já bych asi do prostitutky nikdy nešel, přece jen, člověk si z takové schůzky může odnést plno fajn suvenýru jak žloutenku, HIV apod. A myslím že pokud to poprvé bude se slečnou která vás opravdu miluje, tak ta ostýchavost ji vadit nebude.

vilik*
hodnocení

0x

Prostitutka vám sebevědomí nepřidá, budete se cítit možná mnohem hůř. Kdybyste napsal, že si jen chcete zpestřit mládenecký život, tak ať. Ale vy ve třiceti nemáte za sebou ani žádný vztah. Takže bych spíš zkusil psychologa. Možná to vyjde na stejný peníze, zážitek podobný, ale může vám pomoct dlouhodobě.

buss
stanislav*

Nebo psychologa i prostitutku. Ať jsou získané zkušenosti komplexní.

Přece je, když začne chodit k psychologovi, tak holku třeba osloví až za rok či dva roky.

lidus*
06.10.15 19:13
hodnocení

0x

Proč ne?

Liduška -souhlas :)
Jdi do toho.
Ve tvém věku je to opravdu poměrně...Přes čáru.
Normální dívka (žena) by od tebe čekala jistou profesionalitu a uspokojení,samozřejmě.
Kurtizána Tě naučí alespoň základům lásky... ;)
vilik*

Proč ne? Myslím, že se bude před ní cítit trapně. A pak si bude připadat divně. Píše, že je mu skoro 30 a neumí se ženami. Takže co mu dá půlhodina s cizí ženskou bez citu a za prachy? Sebevědomí? To asi těžko, spíš pocit, že na nic lepšího nemá. Argument, že od něj každá žena bude čekat uspokojení je sice v pořádku, ale pokud se nezmění on sám, stejně bude mít těžké najít si normální vztah. Viděl bych to spíš na odborníka, ne odbornici. Nebo je normální si zvedat sebevědomí za peníze? Poslaly byste tam v jeho případě své syny nebo dcery? Už vidím dotaz : Mám holku, je jí 30 a neumí to s chlapama. Mám jí říct, ať se s někým na diskošce vyspí, ať si zvedne sebevědomí a naučí se to, protože v jejím věku to budou chlapi čekat? On se přeci nechce pobavit, ale "vyléčit". Mám takový názor, netvrdím, že je správný, ale když se ptáte...

hm*
hodnocení

0x

Na první zážitek prostitutku? Fuj.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Ale jo, proč ne.

hodnocení

0x

ale jo proč ne život je o poznání a za poznání se holt musí zaplatit :)

bruno*
hodnocení

0x

No, já jsem si to kdysi taky jednou zaplatil. Ne, že bych musel, jen čistě ze zvědavosti, přání zažít něco jiného. Nestálo to za to. Ale pokud se chceš jen zbavit jen ostýchavosti, jistě se s nějakou milovnicí domluvíš. Je to velmi osvobozující.

tomaslad*
hodnocení

0x

Vubec nevahej, niceho se ve svem veku neboj. Dostanes za par lekci solidni technicke zaklady remesla, pardon, milovani a sebeduveru.

Jen vrele doporucuju dobre si vybrat tu pravou prostitutku, s dobrymi recenzemi a hodnocením spokojenosti klientů (čistota, pohlednost, štíhlost, věk, inteliegence, techniky co ne/nabizí, cena...). Toto na super specializovane, tematicky zamerene strance nornik.net :)

ainaskajifas
hodnocení

0x

A není lepší zapracovat nad sebou samým a vyrazit "na lov"? Pokud s tím máš problémy existuje x knih jak se zdokonalit v rétorice a x jiných... a nebo pak zkusit blog Michala Kopeckého. Třeba zjistíš, že vše co potřebuješ vědět a znát k sbalení ženy znáš ale neumíš to správně používat.
facebook.com/...

naruseny
hodnocení

0x

Klidne si prodejnou holku zaplat, pomuzes ji k nejakym penezum, coz je duvod proc poskytuje sluzby.

Kdyby nebyla poptavka tak neni nabidka prostituce(vznesene receno). Kdyz to budes brat jako ze pujdes na masaz a navic budes mit i "eroticke rozptyleni", akorat cenu pocitej ze zacinaji ceny 600Kč /pul hodiny, kolem tisicovky za pul hodiny nebo za hodinu by slecna se mohla trochu snazit. Sousedka dela stetku a zasadne taha chlapy z daleka, ne z okoli, i kdyz to vsichni vime. Kamaradovi co trpel nesmelosti sme ji dali penize aby ho jako zbalila a ojela, to se povedlo, kamos byl spokojeny jaky je kanec a balic. No a my co sme to platili si z nej legraci nedelame, natocila nam ho slecna i na video :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]