Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sepsat závěť

Od: nestastnik® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem,

rád bych předešel případným sporům ,až už budu "nahoře",sepsáním závěti beze svědků.Poradíte,prosím,jak na to

a jak to pak vlastně funguje,samozřejmě bych to poté předal notáři,ale nevím,zda to notáři potom zanášejí do

nějakého registru závětí (pokud tady píšu blbosti,omlouvám se,ale neznám notářskou terminologii).

Děkuji a hezký den

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechte si závěť zpracovat přímo notářem! Přijde to asi na dva tisíce a notář se po vašem skonu o její naplnění postará.

hodnocení

0x

Dobrý den. Několik rad najdete zde:

pravnilinka.cz/...

hodnocení

0x

Peníze.cz - spotřebitel /Jak napsat závěť. Je zde přímo napsán vzor, jak závěť formulovat a všechny náležitosti, aby byla závěť platná. Hezký den*slunce*

iz*

Vzor z článku, který zmiňujete,

lze podle mne použít,

přestože článek neodpovídá NOZ.

pt®
hodnocení

0x

Nebuďte nešťastný a podívejte se na stránky:

bezplatnapravniporadna.cz/...

bezplatnapravniporadna.cz/...

hodnocení

pt,já nejsem nešťastný,může to být někomu divné,že chci sepsat poslední vůli (ještě mi není 40),ale vzhledem k velmi špatným rodinným poměrům z otcovy strany jsem nucen budoucnost nějak ošetřit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]