Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
asi před 8 měsíci jsem přišla na to, že jsem lesba. Už dávno před tím jsem si uvědomovala, že se mi víc líbí pohled na ženské tělo než na mužské...ale o tom tady teď nechci mluvit... Potřebovala bych radu. Tento rok jsem nastoupila do prváku na střední a asi po prvním týdnu školy jsem potkala na chodbě nádhernou slečnu. Úžasem sem mi podlomila kolena a já věděla, že ji chci poznat. Chodí do prváku jako já, ale na jiný obor. Pravidelně se vídáme na tělocviku a já z ní pokaždé nemůžu spustit oči. Nedávno jsem se konečně odhodlala a napsala jí. Byla to jen záminka, jak jí napsat, ale myslím si, že to prokoukla...byla velmi milá a na druhý den v tělocviku se na mě nádherně usmála a párkrát jsem ji nachytala, jak na mě kouká...vždycky, když jsem se na ní podívala, uhla pohledem a se zájmen studovala strop. Přišlo mi to velmi roztomilé ). Podobných situací máme ještě pár, ale já si pořád nejsem jistá, jestli ke mně chová stejnou náklonnost jako já k ní. Teď mám docela problém s matematikou a ona se zmínila, že je v matice dobrá, tak mě napadlo, že bych ji mohla poprosit o doučování, ale mám strach z odmítnutí...Jak mám udělat další krok? A mám u ní vůbec šanci?
Achjo, že tyhle hloupé nevtipné "vtípky" a průpovídky ještě někoho baví.
K otázce jako takové: To, zda u ní máš šanci, nebo zda to, jak se projevuje, jsou z její strany jen přátelské signály, ti asi nikdo takhle na dálku nepoví. Určitě se s ní pokus nejprve blíže poznat, třeba jí požádej o to doučování, nebo třeba vyražte do kina - ale zatím jako kámošky. Uvidíš, jak se k tobě bude chovat, když budete samy. Třeba začne mluvit o klucích a zjistíš, že není lesba. Třeba jednou zjistí, že jsi lesba ty, a uvidíš, jak se zachová... Vždy je lepší druhého nejprve poznat a až pak ho zkoušet "balit", ať jde o vztah heterosexuální, či homosexuální, řekla bych.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.