Nejste přihlášen/a.
Mám přítelkyni, která mne chce omezovat v kamarádství s mými kamarády a nařizuje na konkrétní hodinu přichod domů, když jdu někam posedět na pivko a chlapsky si popovídat na téma aut, fotbalu,techniky aj.chlapské témata. Řekla mi, že můj kamarád se musí semnou setkat dříve než v 19h.a návrat nejpozději do 21h.domů.Když jsem mu to řekl, že musím u piva hlídat čas určený od přítelkyně,tak si o mne myslí a nenápadně naznačuje něco co se mne vůbec nelíbí, že jsem pod pantoflem. Vzal jsem svoji přítelkyni párkrát na vynucení sebou a udělala mi ostudu, nudila se a začala být ostrá až nadávat a jednou mi vylila pivo na zahrádce do trávy a vzala za ruku a tahala domů.To jsem měl 3pivko. Já sám vím, jaká je moje míra alkoholu, umím se ovládat a nikdy se pořádně neopil, jen decentně dostal do dobré nálady.Mám pocit, že semnou partnerka chce jednat jako matka s nezletilým synem a to už mi bylo 30let.Hystericky křičí, vyčítá mi kamarády a pomalu už semnou se nikdo nechce stýkat a tak mi zbyl jen jeden kamarád od školy.Na setkání s kamarádem mám danný od přítelkyně určený limit 1x za 6měs.na 2hod.max.Kamarádova přítelkyně zase řekla svému příteli, běž se pobavit vesele a přijď,jak uznáš za vhodné ty sám.Co vede některé ženy k tomu omezovat muže a řídit jim život pod pohrůžkami nebo nějakou pomstou a navíc si stěžovat,že přítel pozdě z hospody chodí ještě její mámě? Potom je vyčítání dvojnásobné.Jak nebýt otrokem své ženy? Díky
Mladý muži. Dám vám jednu radu. Nejste-li spokojený s výběrem přítelkyně, najděte si jiný model. Takový, který vám dovolí do té hospody chodit. Ušetříte sobě i té vaší přítelkyni mnohá trápení. Je totiž evidentní, že se k sobě nehodíte. Vás hospoda baví, vaší přítelkyni hospoda irituje a ustoupit nechcete ani jeden.
zřejmě máš na zádech nápis sem na sebe přísnej a ted vážně tos taková bábovka že si neumíš dupnout nebo si tak ošklivej a si rád že máš doma aspon něco?
najdi si jinou aby to časem nedopadlo jak v nedávno uvedeném dílu četnických humoresek kde ten jeden četník říkal tomu obviněnému cituji: Po hubě to chtělo a nééé hned vraždit
To není přítelkyně, ale vězeňský dozorce. Co vede některé muže k tomu, aby zůstávali s takovou fúrií?
Jen jen na tobě, jak dlouho ještě budeš jako srab její uzurpátorství snášet - anebo jestli ji pošleš do háje a budeš se sám sobě moct podívat do očí. S kamarádem, kterého diriguje ženská, dělá mu scény a vylívá mu pivo, bych taky nikam nechtěla chodit.
mám ten dojem, že se tvoje přítelkyně chce vdávat, mít děti, prostě svoji rodinu. a ty jí v tom nápadu jen překážíš. já vím že taková služka, co má uvařeno když příjdeš pozdě večer domů ze zábavy (fotbalu, hospody, kámošů...) a je ještě na tebe milá - se těžko schání, ale ty takovou bambuli máš, tak to s ní jen musíš umět zahrát. možná jí ale po třicítce prdne v kouli a začne bulet...tak pak ji otiskni v otevřených dveřích podrážku do hýždě...no co jinýho?
Zdravím,jsem vdaná 30 let,ale abych manželovi dělala stíhačku po hospodách a ještě mu vylívala pivo,tak k tomu jsem se fakt nesnížila. Bylo nám něco přes dvacet,když jsme se brali,taky měl telecí nápady a někdy se to pivo protáhlo až do noci.Když se mi to nelíbilo,tak jsem mu doma vynadala beze svědků a už vůbec jsem s tím neběhala za maminkou! Je pravda,že i já si ráda občas zajdu na pokec s kamarádkami nebo kolegy z práce,manžel na tom nevidí nic zlého.Co dělá ta vaše přítelkyně,zatím co vy jste na pivku? Proč taky někam nejde,třeba na kafe,do kina,nebo cvičit. Můj muž chodí na pivo dodnes,tak 1-2 x týdně,nevidím na tom nic špatného,aby si po práci zašel pokecat s chlapama,když přijde domů v pohodě a ještě mi vypráví ty novinky
,co se dozvěděl. Když má akci někde dál,klidně pro něj dojedu a rozvezu i jeho kamarády,on na oplátku udělá to samé,když je třeba. Někdy jsem dokonce ráda,že mám večer pro sebe,pustím si film,nebo muziku,naložím se do vany...relaxuju.
Přítelkyně by měla co nejdřív pochopit,že za ženskou,která jen poroučí a sekýruje,žádnej CHLAP chvátat domů nebude,naopak,bude pořád na úprku. Řešte to co nejdříve...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.