Nejste přihlášen/a.
Prostě, všichni jsou strašně povrchní, ze všeho nejdůležitější je vzhled a značnový "hadry", všude jen samý sex a kdo je ve 20 panic je považován za nenormálního, patnáciletý děcka několik metrů od školy pravidelně kouří za rohem, kdo neholduje alkoholu tak si velmi těžko hledá kamarády, jelikož prakticky každá akce je založena na chlastání a následné zábavě... Nyní je mi 21 let a už od 15-16 let kdy jsem se já a moji vrstevníci dostali do pubery, jen sedím za počítačem, protože tento svět mladých se mi hrozným způsobem hnusí a tak ani nemám možnost najít si kamarády, nejdu s davem tak jsem vytlačen z kolektivu. Z důsledku čehož se u mě začala projevovat sociální fobie, jen jsem zalezlej doma a pokut to není nutné (práce), tak mezi lidi mého věku nechodím. Achjo :-/ . Jako malej jsem se měl líp než dnes a můžu sám říci že lidi nebyly jako dnes takový zlý, člověk pomalu si nemůže už najít nějakýho důvěřihodnýho kamaráda nebo důvěrnou hodnou holku všechno je to hrozně těžký pro nás slušný lidi a hodný. Bojim se budoucnosti bojim se toho že celej život budu sám :-/, 2 vztahy už jsem měl ale dopadli hodně špatně a málem mě to zničilo uplně jsem, nevim prostě jak dál :-/ žiju ve špatný společnosti a práce moje je taky oničem :-/
precti si knihu MNICH CO PRODAL FERRARI... prvnich asi 29 stranek je o nicem ale pak to zacina davat smysl a je to o nasi dobe a jak zit lip, optimisticky a tak vubec! knihu najdes i v pdf na ulozto.cz
nebo si precti neco podobneho, nerikam abys veril v nejaky nesmysli ale je to o dnesni dobe ta kniha, me docela pomohla jinak bych asi skoncil v lochu, zazil sem par situaci kdy sem malem vyndal z baglu velkej nuz a nejradsi sem chtel ZABIJET!
OHLEDNE TVY PRACE... co takhle vylepsovat se v tom v cem si nej a prodat to...me je 37let, od detstvi sem kreslil a az ted sem zacal chodit na kurzy a rad bych chtel malovat jako profik a zivit se tim. zkus prevratit svuj zivot vzhuru nohama nebo udelat neco jinak...je lehky vsechno hazet na moderni svet ale clovek by mel nejdriv zamest pred vlastnim prahem...zlepsit sam sebe...urci si priority... zacni treba odznova... udelej neco jinak...delej co te bavi atd... krasny zivot ti preju a nezapomen-NIC NENI ZADARMO!
Davide, všechny odpovědi přede mnou se mi nesmírně líbí. Jen bych chtěla dodat, že každou neschopnost lidé svádějí na dobu, na prostředí, na cokoliv. Vždycky byla "dnešní doba". Vždycky! Ale platí: Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Aneb, kde je vůle, je i cesta. Seber se a změň svůj život, protože se může stát, že tak, jak to je dnes s tebou, tak to s tebou bude celý život. Život bych tomu asi neříkala.
Zdravím, touto "dobou" jsem znechucena a zklamána, ale ne kvůli koření děcek (to bylo vždycky), ne kvůli chlastání na akcích a sexování za keřem (to taky bylo vždycky). Ono to totiž není dobou, ale lidmi - jejich výchovou a smýšlením. Už malé děti jsou vedeny k naprosto nezdravému sebevědomí, individualitě za každou cenu v naprosto liberální výchově, kdy i rozmazlení hajzlíci z prvního stupně perfektně znají svá práva. Z takových dětí vyroste člověk nerespektující nic a nikoho, šlapající jen za svými zájmy, nezajímající se o nic jiného, krom sebe. To vidím jako daleko vážnější problém, než nějakou chlastačku.
V podstatě bych souhlasila, dřív k sobě lidé měli blíž (nadávali společně na jednu totalitní stranu) a tak se rozdělili jen na dvě části, ty s režimem a ty proti režimu. Dříve nebyly tak velké sociální rozdíly (všichni nadávali, že mají málo a v obchodech nic není), dnes je to doba o penězích, značkových autech a hadrách a kdo je nemá je socka.
Dřív děcka za školou nekouřily? Kouřily, chodila jsem s nimi též. Dřív se nepilo? Pilo. Dřív se po zábavě nešukalo někde na lavičce nebo v autě? Věřte mi, že i tehdy. Nemyslím si, že je tohoto dnes víc, jen se tak trochu vytratila morálka a o čem se dřív mlčelo, tím se dnes lidi chlubí. Vaše práce je o ničem? Proč to nezměníte? Také bych mohla říct, buďte rád, že nějakou práci máte, spousta lidí ji nemá, spousta lidí nemá kde bydlet, nemůže studovat na soukromých školách, jezdit do světa a jsou rádi, že mají na chleba a to i když jsou obchody narvané k prasknutí. Kamarády asi hledáte špatně, nejsou všichni lidi stejní. Ve které době byste chtěl žít, byl byste ze zámku nebo podzámčí? Každá doba má plus a mínus, vždycky je to jen a jen v lidech.
Mladej kluk se zvedne od PC a vezme třeba kolo a jede se projet, je tolik zájmových činností, kde najdete lidi, kteří nesedí jen u PC. Takže máte před sebou víkend, můžete ráno někam vyrazit. Když obvoláte kamarády, možná s Váma některý vyrazí a bude rád, že jste ho vytáhl od toho PC také.
Tak si dej inzerát ve znění" Sociální fobiotik sedící celý den u počítače hledá milou slečnu s kterou by mohl chodit na diskotéky, pít mlíko s kakaem tajně v kině a chodit do knihovny. Dneska je spousta Esoterických sešlostí, kde sou podobní exoti, probírají se tam mimozemštané a energetické brány a jiné zajímavé podivnosti. Taky sou kurzy kamasutry a Tantry, tam zase chodí iniciativní starší dámy a přestárlí pánové, takže bys mohl mít šanci potkat nějakou partnerku zkušenější a starší, která nebude tak ztřeštěná jako dnešní zkažená mládež,
Přinejhorším bude celej život sám u toho PC a v blbé práci, co horšího se může stát?
Opravdu pokud ti nejde o život tak se máš furt relativně dobře.
Jestli ti chybí adrenalin tak můžeš jet na výměnný pobyt s nějakým černochem do Sýrie, nafasuješ kalašnikov a můžeš si zahrát Call of duty in Real Time 4D prostředí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.