Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adresa psaní z údajů

Od: nicko odpovědí: 6 změna:

Měl bych dotaz,

v OP mám Děčín, Děčín III-Staré Město , jak správně zdělovat adresu? Když po mě chce někdo ve formuláři obec, ale už není políčko pro místní část , a jestli i když není políčko místí část , jestli je možné psát mistní část do políčka obec a v jakém tvaru.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Postačí obec a ulice, upřesňující údaje o městské části nejsou zapozřebí.

layborr*
hodnocení

0x

Tak třeba na podací lístek i balík místní část nepíši , píši jen město a PSČ ,

Když políčko není (asi to není potřeba ) , tak tam místní část nepište ,

jinak ve většině formulářů to políčko na místní část je .

nicko
hodnocení

Jak to řešíte u banky nebo zaměstnance, tam se má udávat celá adresa co je v OP , a u banky co mám já nemají políčko místní část atd.

Já jsem u banky proto dal Děčín III-Staré Město místo Děčín, Děčín III-Staré Město, důvod je, že když byly volby, tak tam byla adresa za PSČ Děčín III-Staré Město .

hodnocení

0x

Například Česká pošta třídí a doručuje poštu dle PSČ...

hodnocení

0x

Ty jsi to nějak překombinoval. Každé větší město má přece čtvrti, které se nějak jmenují. Většinou se píše jen město. Když je potřeba, tak číselné označení. Tohle a poštovní směrovací číslo stačí nadmíru.

nicko

Údaj je v OP a je i na forms.mpsv.cz/... , což u Děčína vyjíždí jako část obce Děčín III-Staré Město, u Prahy třeba jen Karlín . Celý údaj v OP je Děčín, Děčín III-Staré Město.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]