Nejste přihlášen/a.
Měl bych dotaz,
v OP mám Děčín, Děčín III-Staré Město , jak správně zdělovat adresu? Když po mě chce někdo ve formuláři obec, ale už není políčko pro místní část , a jestli i když není políčko místí část , jestli je možné psát mistní část do políčka obec a v jakém tvaru.
Tak třeba na podací lístek i balík místní část nepíši , píši jen město a PSČ ,
Když políčko není (asi to není potřeba ) , tak tam místní část nepište ,
jinak ve většině formulářů to políčko na místní část je .
Jak to řešíte u banky nebo zaměstnance, tam se má udávat celá adresa co je v OP , a u banky co mám já nemají políčko místní část atd.
Já jsem u banky proto dal Děčín III-Staré Město místo Děčín, Děčín III-Staré Město, důvod je, že když byly volby, tak tam byla adresa za PSČ Děčín III-Staré Město .
Ty jsi to nějak překombinoval. Každé větší město má přece čtvrti, které se nějak jmenují. Většinou se píše jen město. Když je potřeba, tak číselné označení. Tohle a poštovní směrovací číslo stačí nadmíru.
Údaj je v OP a je i na forms.mpsv.cz/... , což u Děčína vyjíždí jako část obce Děčín III-Staré Město, u Prahy třeba jen Karlín . Celý údaj v OP je Děčín, Děčín III-Staré Město.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.