Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v oblasti jater,svědení

Od: danner122 odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zaptat zhruba před 7-8 mesíci mi začelo bolet v oblasti jater tak jsem byl u dokrota a tam mi řekli že ti budu mít zřejmně jenom namožený (den před tím sem tahal těžký veci) a zhruba za týden mi to přešlo a tedka po několika mesících mi tam začelo bolet znova a začla mi chvilkama dost svědit kuže po celém těle.. Muže se jednat o žloutenku nebo něco takového? ps. Svědení už jsem měl trochu před 3-4 mesícema ale byli dost velké horka tak jsem si to vysvětlil tím že to je z pocení..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tady nejsme lékaři.
Bohužel Vám toto nemůžeme říci.
Běžte ihned k lékaři.
Játra jsou důležitý orgán,bez kterého žít nelze.
doplněno 03.10.15 19:32: Můžu odhadnout,že je máte přetučnělá a další a další... *nevi*

hodnocení

0x

Játra samotná nebolí. Bolí rozpínání jejich obalu při zvětšování jater. Míň chlastat, nejlíp vůbec. Ale taky to může být třeba žlučník.

danner122
hodnocení

jelikož nejsem ještě plnoletej tak chlast jen ve výjměčných situacích trochu ...

Tak zvětšování jater ani žlučník asi zatím nehrozí. Tak jak říkal dochtor. Je to namožený asi...

krasula
hodnocení

0x

V pravém podžebří to bývá žlučník. A jestli po námaze, tak to může být totéž, co tenkrát. Svědění doprovází alergie, či problémy s cukrem, některé vyrážky souvisí i s přetíženým žlučníkem. Jestli to vytrvale bolí, tak k doktorovi. Jinak si dej trochu dietku, která šetří játra a potažmo žlučník. To je vyhýbej se tučným, smaženým jídlům, majonézovým salátům, uzeninám,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]