Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zaptat zhruba před 7-8 mesíci mi začelo bolet v oblasti jater tak jsem byl u dokrota a tam mi řekli že ti budu mít zřejmně jenom namožený (den před tím sem tahal těžký veci) a zhruba za týden mi to přešlo a tedka po několika mesících mi tam začelo bolet znova a začla mi chvilkama dost svědit kuže po celém těle.. Muže se jednat o žloutenku nebo něco takového? ps. Svědení už jsem měl trochu před 3-4 mesícema ale byli dost velké horka tak jsem si to vysvětlil tím že to je z pocení..
V pravém podžebří to bývá žlučník. A jestli po námaze, tak to může být totéž, co tenkrát. Svědění doprovází alergie, či problémy s cukrem, některé vyrážky souvisí i s přetíženým žlučníkem. Jestli to vytrvale bolí, tak k doktorovi. Jinak si dej trochu dietku, která šetří játra a potažmo žlučník. To je vyhýbej se tučným, smaženým jídlům, majonézovým salátům, uzeninám,...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.