Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Publikace o sebevraždách

Od: eliskag odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
nelekejte se! Nechci se zabít! :))

Jako student vysoké školy se o sebevraždy zajímám z čistě vědeckého hlediska a ráda bych sehnala nějakou kvalitní publikaci na toto téma. Mé požadavky jsou, aby se v dané publikaci rozebíralo to, proč si lidé vybírají různé druhy sebevražd. Například proč někdo skočí pod vlak raději než aby skočil z okna. Trochu drsně řečeno, ale chci vám co nejblíže popsat své požadavky. Znáte něco podobného, co by stálo za přečtení? Poradíte mi?

Předem všem děkuji,

Eliška

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fhhh
hodnocení

0x
Osobně jsem vždy uvažoval o vlaku je to takové smutné, to nádraží a kolejiště, vlak je symbol cesty, u kolejí jsou krásná místa, ke kterým mám nějaký vztah nebo k tomu městu /vesnici.

522xboy*
hodnocení

0x

mam dceru, ktera mela anorexii a mela i jine problemy. neverili by jste kolik je na netu stranek jak se chytre,dobre a rychle zabit! a nejhorsi je ze ty stranky vlastni prevazne mlade---zeny! bohuzel neexistuje zakon jak tyhle stranky zablokovat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]