Nejste přihlášen/a.
Na začátku ledna jsem vážil 124 kg, dnes vážím okolo 94-95 kg, mým největším problémem je ztráta motivace. Okolí mi vždy říká, že vypadám dobře, což mě trochu motivuje, pak ale třeba přijde večer, kdy dostanu šílenou chuť na sladké, tak neodolám a dám si jednu sušenku. Z té pak mívám celkem výčitky, protože vím, že to bylo zbytečné. A k tomu se mi v poslední době už ani moc nechce cvičit, abych hubnul dál. Nemáte nějaký nápad, jak bych se měl posunout dál a konečně zhubnout na svou normální váhu? ![]()
Přesně tak, kord když víte že vás to chytá večer, a na sladké, takže pro jistotu nekupovat nic sladkého domů (a teď bude zima a večer se vám chtít ven nebude) a není co jíst ![]()
Seš dobrej, fakt seš dobrej. Tohle musí být tvá motivace
Zhubnul si ze 124 na 95, to je paráda
Nevzdávej se hubni dál![]()
Tu sušenku neber jako výčitku, vem si ji jako odměnu, třeba si řekni, zacvičím si, a za to si ráno k snídani přidám sušenky ![]()
Zhubnul si opravdu hodně, nevím za jak dlouho, ale je to úspěch. Každopádně se snaž časem z diety přejít na zdravou, ale pro tebe chutnou stravu, prostě něco z čeho se nadlábneš, bude ti to chutnat, ale nebudeš to brát jako hubnutí, protože hubnout celej život nejde, a to pak přináší ten jojo efekt.
Pokud si nehubnul pod odborníkem, tak nějakého určitě navštiv, s nim můžeš probrat co dál, aby ses vyhnul jojo. Hlavně jako odborníka považuj pouze člověka, co má v tomto směru vystudovanou VŠ, ne nějakou rádoby odbornici s kurzem, která ti buude vnucovat ty svoje produkty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.