Nejste přihlášen/a.
Na začátku ledna jsem vážil 124 kg, dnes vážím okolo 94-95 kg, mým největším problémem je ztráta motivace. Okolí mi vždy říká, že vypadám dobře, což mě trochu motivuje, pak ale třeba přijde večer, kdy dostanu šílenou chuť na sladké, tak neodolám a dám si jednu sušenku. Z té pak mívám celkem výčitky, protože vím, že to bylo zbytečné. A k tomu se mi v poslední době už ani moc nechce cvičit, abych hubnul dál. Nemáte nějaký nápad, jak bych se měl posunout dál a konečně zhubnout na svou normální váhu?
Přesně tak, kord když víte že vás to chytá večer, a na sladké, takže pro jistotu nekupovat nic sladkého domů (a teď bude zima a večer se vám chtít ven nebude) a není co jíst
Seš dobrej, fakt seš dobrej. Tohle musí být tvá motivace Zhubnul si ze 124 na 95, to je paráda
Nevzdávej se hubni dál
Tu sušenku neber jako výčitku, vem si ji jako odměnu, třeba si řekni, zacvičím si, a za to si ráno k snídani přidám sušenky
Zhubnul si opravdu hodně, nevím za jak dlouho, ale je to úspěch. Každopádně se snaž časem z diety přejít na zdravou, ale pro tebe chutnou stravu, prostě něco z čeho se nadlábneš, bude ti to chutnat, ale nebudeš to brát jako hubnutí, protože hubnout celej život nejde, a to pak přináší ten jojo efekt.
Pokud si nehubnul pod odborníkem, tak nějakého určitě navštiv, s nim můžeš probrat co dál, aby ses vyhnul jojo. Hlavně jako odborníka považuj pouze člověka, co má v tomto směru vystudovanou VŠ, ne nějakou rádoby odbornici s kurzem, která ti buude vnucovat ty svoje produkty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.