Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pokračovat dál v hubnutí?

Od: mikael odpovědí: 4 změna:

Na začátku ledna jsem vážil 124 kg, dnes vážím okolo 94-95 kg, mým největším problémem je ztráta motivace. Okolí mi vždy říká, že vypadám dobře, což mě trochu motivuje, pak ale třeba přijde večer, kdy dostanu šílenou chuť na sladké, tak neodolám a dám si jednu sušenku. Z té pak mívám celkem výčitky, protože vím, že to bylo zbytečné. A k tomu se mi v poslední době už ani moc nechce cvičit, abych hubnul dál. Nemáte nějaký nápad, jak bych se měl posunout dál a konečně zhubnout na svou normální váhu? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrsgekko*
hodnocení

1x
Zatnout zuby a vydržet...
Na ledničku nebo spajz dejte fotku své Cílové postavy, musíte mít chuť pokračovat dál a nenutit se, jinak si zdravé návyky zprotivite.
A nekupujte sušenky :) když doma nebudou,nebudete je moct jíst :-D
fiser22*

Přesně tak, kord když víte že vás to chytá večer, a na sladké, takže pro jistotu nekupovat nic sladkého domů (a teď bude zima a večer se vám chtít ven nebude) a není co jíst :)

dery*

Naopak, na ledničku a špajz bych dala svoji tlustou fotku.
Mé nejtlustší fotky mě vždycky od něčeho dobrého spolehlivě odradí :)

zzzlatokopka*
hodnocení

1x

Seš dobrej, fakt seš dobrej. Tohle musí být tvá motivace:) Zhubnul si ze 124 na 95, to je paráda:) Nevzdávej se hubni dál:)

Tu sušenku neber jako výčitku, vem si ji jako odměnu, třeba si řekni, zacvičím si, a za to si ráno k snídani přidám sušenky :)

Zhubnul si opravdu hodně, nevím za jak dlouho, ale je to úspěch. Každopádně se snaž časem z diety přejít na zdravou, ale pro tebe chutnou stravu, prostě něco z čeho se nadlábneš, bude ti to chutnat, ale nebudeš to brát jako hubnutí, protože hubnout celej život nejde, a to pak přináší ten jojo efekt.

Pokud si nehubnul pod odborníkem, tak nějakého určitě navštiv, s nim můžeš probrat co dál, aby ses vyhnul jojo. Hlavně jako odborníka považuj pouze člověka, co má v tomto směru vystudovanou VŠ, ne nějakou rádoby odbornici s kurzem, která ti buude vnucovat ty svoje produkty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]