Nejste přihlášen/a.
Ahoj, libi se mi jedna holka.Jak ji mam oslovit kdyz uz sme se v minulosti parkrat videli ale neseznamili?Mam rict treba Ahoj Petro my uz sme se parkrat videli Ja jsem Martin.Nebo by bylo vhodnejsi treba Ahoj Petro Ja jsem Martin parkrat sme se uz videli.Nebo pomozte mi vymyslet neco vhodnejsiho.Dik.
Ahoj,bejt tebou,tak ji takhle hned neoslovuju...protože jestli ste se nikdy neseznámili tak by se mohla jako trochu leknout...je víc možností jak jí oslovit...když uvidíš že třeba má s něčím problém tak k ní jdi a řekni Ahoj já jsem Petr,nechceš pomoct?no a když ti kývne že jo tak se jí třeba zeptáš jak se jmenuje ona a je to na dobré cestě a nebo normálně když ji vídíš tak třeba se jen tak na ní někdy koukej ale dávej bacha aby si nemyslela že jí sleduješ
ale jenom aby si toho všimla... a když se na tebe podívá tak se jenom usměj
a když obětuje tak máš skoro vyhráno a stačí pak jenom třeba jí říct ahoj já jsem Petr...nezašla bys např.na kolu? tak ti držím palečky
ať ti to vyjde...Ahoj
Pokud ste se jeste neseznamili, tak ji nebudes prece rikat Ahoj Petro. Jakpa si asi jeji jmeno asi zjistil. Ona sama Te ho asi nerekla. Tak ji tak prece nemuzes oslovit.
Co treba takhle: Ahoj, Ty jses Petra, ze jo? Ja sem Martin. Parkrat sem Te tu uz videl, ale jeste nebyla prilezitost se seznamit...(...taky tak strasne rada skaces pres svihadlo? ...nezajdes na obed? ...chodis na tyhle prednasky pravidelne? ...smim Ti polibit ruku? atd atp.)
Až se příště opět potkáte, trochu (opravdu jen mírně) se na ni usměj a pozdrav ji lehkým pokývnutím hlavy. Zhodnoť její reakci, opětuje-li úsměv či pozdrav hlavou, pak při dalším potkání konstatuj MÁME NA SEBE ŠTĚSTÍ, ŽE...? a jsi na nejlepší cestě se dát do hovoru. Představování z něho pak jaksi vyplyne samo... Vše musí být nenásilné, klidné, nenucené a bez křečí. Uvidíš, že to funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.