Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Nemáte někdo zkušenost s platební kartou Blesk peněženka?Na jejích stránkách jsem si přečetl,že funguje jako běžná platební karta u obchodníků a v našich i zahraničních e-shopech.Tato karta se dobíjí jako třeba telefon.Na kontaktních místech Sazky.Musí se aktivovat zavoláním na číslo,uvedené na jejich stránkách.Karta stojí 125,- a její počáteční stav je 0,-Jde mi o to,jestli tu kartu mohu dobít hned při koupení v trafice,nebo ji musím nejprve aktivovat.A pak jsem se také na stránkách nedověděl,jestli je nějaké minimální dobití.Nebo hledám špatně.Chci ji používat hlavně při nákupu na e-bayi a Amazonu.Děkuji.
Já vím,ale nemám,ani si nechci zřizovat internetové bankovnictví a potřeboval bych to jen na vyjímečné nákupy na ebayi nebo Amazonu.Na nic jiného.Jen jsem pořád nezjistil,jestli tam je nějaký minimální vklad,jako je třeba na telefonní kartě.A také jestli se může aktivovat ihned při koupi(stav 0,-)nebo až po prvním dobití.V těch odkazech,co poslali rádci je informací dost,ale tohle jsem nenašel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.