Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zajít večer a poznat nové lidi v Praze?

Od: kuldak odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer,

občas sedím takhle doma v tuhle dobu a rád bych vyrazil někam do společnosti a poznal nové lidi. Poradí mi někdo, kam zajít? Jsem z Prahy, ale klidně se někam přiblížím po středočeském kraji. Je mi 23let.

Děkuju moc, už mě ty depresivní večery samotě nebaví :) Kamarádů mám dost, ale rád bych poznal nové. Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
A jak ty lidi chces poznavat? Zajdi trena na VS koleje do mistni putyky a tam se seznam. Nebo pri sportu? Prihlas se do tanecnich. Nebo jenom na spolecne vylety - nekde jsou stranky neco jakonspolujitlzda.cz jenom s vyletama.

Paw, představte si, že ty koleje, ty mě taky napadly. :-D

doplněno 02.10.15 07:23:

Jen si myslím, že sedět celý den doma a večer vyrazit za zábavou a do společnosti, to je zcestná myšlenka. Takhle poznáte akorát flamendry (souhrnný název pro "nočňátka"). Ale když ve dne strávíte s někým pár hezkých hodin při zajímavé činnosti, pak večer je příjemným bonusem. *hej*Neřešte večery, řešte způsob života.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je fakt, že potkat v Praze člověka je dost obtížné . Kamarádů máte dost, ale stále to nestačí? Jak spolu kamarádíte, když trávíte sám depresivní večery? Ti kamarádi také nikam nechodí? Jaké lidi chcete poznat, resp. nejde pouze o poznávání děvčat? Už jste byl někdy večer na Žižkově? Zkuste Žižkov - tam to žije. Zdravím!

doplněno 02.10.15 19:44:

Já jsem to vytušil. No, možná bych zůstal u toho Žižkova a tam nějaký rockový klub.

Ale, spíše rozhoďte sítě u těch kamarádů - ti mají přítelkyně a ty zase kamarádky.

Můžete někam vyrazit v houfu a poznávat se.

kulda*
hodnocení

0x
Potřebuju najít spíš nějakou příjemnou dámu ;) Omlouvám se,že jsem neuvedl

Kulda, musíte definovat hodně přesně. Příjemnou dámou máte na mysli placenou příjemnost? Placenou sexuální pracovnici? Anebo společnici, něco jako gejšu? Koho hledáte? *hej* Dámy, nedá mi?

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ale to přece není takový problém. Když pominu že budeš oslovovat česky mluvící lidi kolem sebe, pak se zaměř na své koníčky a zkus si najít v okruhu tvého zájmu.

BTW pokud máš dost kamárů, pak depresivní večery o samotě přece nehrozí.

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý večer.Projít se můžete po pražských nádražích a okolí/Wilsoňák,Masaryčka/ tam poznáte lidí i "dámy" spoustu.

saman47*
hodnocení

0x

Zdravím, co třeba zajít na Hlavní nádraží? Teď se tam pohybuje zvýšený počet uprchlíků, poznáte novou kulturu, přiučíte ce cizí jazyk, seznámíte se s jejich osudy.

:-D Šaman, evokuje mi tahle vaše psaní: Ahooj, kamaráde. Co sis přivezl z výletu? "Nevím, ještě jsem nebyl na kožním."*haha*

culdabulda1*
hodnocení

0x

zkuste nějakou seznamku, nebo inzerát. Není to zase taková blbost - znám dvě šťastná manželství, která takto vznikla. A zvláště u mladých lidí je tento způsob seznámení celkem bez rizika - pokud jste starší, tam už nějaké riziko je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]