Nejste přihlášen/a.
Ahoj, pojedeme z Mostu na letiště do Frankfurtu, máme diesela 2003, tudíž je to na žlutou známku, neplánujeme zajíždět do města a letiště je za Frankfurtem, jen se mi zdá podle stránek UAMK, že zóna zelené známky zasahuje i na dálnici na letiště. Máte někdo s touto cestou zkušennosti? Projedu tam bez známky? Děkuji
Jé děkuji, konečně smysluplná odpověď. Na mapě UAMK se mi právě zdálo, že to zasahuje i dálnice. Takže projedeme v pohodě.. Teď ještě zjistit jak je to od ledna s těmi dálničními poplatky..
Na mapě UAMK se mi právě zdálo, že to zasahuje i dálnice.
Kde jsi tu mapu na jejich strankach nasel? V sekci Nemecko (oddil 10.4.) maji odkaz na stranky nemeckeho ADACu, kde to maji v mape spravne. V rozkliknutelnem PDF je pak jasne uvedeno, ze se to nevztahuje na dalnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.